AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

gricka vjestica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mozes pisati molbu dekanu
mozda prodje ali ne vjerujem
probaj mu otici na konzultacije
koje su inace petkom oko 12
od pola 1 :happy:

ako nisi upisala praksu, teško da ćeš je sada moći, nažalost, odraditi. A tu je i popis onih koji mogu ici na praksu.
probaj s molbom, koju predajes teti Mirjani u referadi.
Ako si dala sve iz druge godine, mozda USPIJE :wink5:
taj datum sastanka je blizu, možda odgovor na molbu nit nećeš stici dobiti, pa možes i direktno pitati tamo.

Ksenija

Bok!
Ja sam dobila poziv da je sastanak u vezi stručne prakse sutra, 13.03. u 17,30h, dvorana 8, Gundulićeva 10.

Cool

Da li je netko bio na sastanku 13. ožujka 2008. vezano na praksu? Ja nisam, pa ne znam što je odlučeno, hvala :)

ellena

Ja sam bila i ništa novo nismo saznali osim da redovni moraju obavezno na praksu. Izvanrednih studenata ima sa različitim situacijama pa su se svi morali potpisivat na papir sa svojim podacima, mjestu na kojem rade, godinama staža i mail adresom i odabrati jedan od ponuđena 3 tjedna u 4.mjesecu za odradu prakse,tako da se s njima može stupiti u kontakt. Svi će vjerojatno morati na praksu samo se ne zna kako će tko jer ih ima dosta koji rade u državnoj upravi i kojima nije jednostavno otići s posla na praksu.

Što se tiče onih koji praksu nisu upisali ove godine NE MOGU pisati molbu i(ako je prvotno rečeno da pišemo molbu ) jer mi je sinoć prof.Marčetić rekla da to nije moguće i da će nam molbe biti odbijene.

Neo

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
to sa praksom je bezveze.. :bored:pogotovo za nas koji već radimo u upravi i izvanredni smo studenti..kao da će meni praksa od tjedan dana u nekoj drugoj upravnoj organizaciji baš puno proširiti vidike...sumnjam...prije da će mi potvrditi dobro poznatu istinu da svugdje manje-više vlada neorganiziranost...uzmite za primjer samo naš fax:blushed:

borna

Postoji li neka nova informacija vezana za obavljanje stručne prakse, a vezano za onaj poslijepodnevni sastanak 13. ožujka 2008.?

ana2

Ne znam da li te zanimaju informacije za redovne ili izvanredne, ali ako se radi o izvanrednima, odnjeli smo potvrde gdje radimo i na koji poslovima pa smo mailom dobili obrasce kako moramo izraditi tu semirnarsku radnju koja se odnosi na naše radno mjesto.

schuman

Nema ništa izvješeno? Stvarno sam iznenađen nedostatkom informacija, obično je sve transparentno i kristalno jasno.
Mislim da niste dobro gledali, nemoguće je da se dogodi takav propust...:laughing:

Ivy

Admin
pise samo da se nekih sedam osoba mora javiti kako bi im odredili praksu inace ce morati odraditi iduce godine
a sada jos da znam koje su te osobe....:red:

Tomi

Hvala na obavijesti za praksu! Nije mi jasno nešto- jučer sam poslala mail onoj teti zaduženoj za praksu Vukojičić, i kaže da studenti koji studiraju po starom programu i praksu odrađuju po starom programu a za ostale podatke neka pitam u referadi... Ja sam stari program, i na gore navedenom popisu sam, pa stvarno ne kužim...

Tomi

Stvarno ne kužim ništa. Sutra idem do faksa pa ću pitati u referadi... Mislim da na našem faksu nitko ništa nezna, sve do zadnjeg trena...

nikoletta

i ja sam po starom programu i na popisu sam, samo što su me stavili onaj tjedan kada sam napisala da ne mogu i to mi isto nije jasno..

TopGun13

Hvala na obavijesti za praksu! Nije mi jasno nešto- jučer sam poslala mail onoj teti zaduženoj za praksu Vukojičić, i kaže da studenti koji studiraju po starom programu i praksu odrađuju po starom programu a za ostale podatke neka pitam u referadi... Ja sam stari program, i na gore navedenom popisu sam, pa stvarno ne kužim...
Izvanredni po starom programu odrađuju praksu u trajanju od tri mjeseca,na to je mislila.

Tomi

Ma pitala sam ja jučer u referadi, i kaže mi teta da neka ja odradim taj tjedan i priznat će mi... Al inače stari program je 3 mjeseca

Jadranka15

Danas je na oglasnoj ploči osvanuo tekst za stručnu praksu, ovako: studenti koji trebaju obaviti stručnu praksu stari program moraju si naći sami praksu (trajanje 3 mjeseca) a oni koji su u radnom odnosu, to vrijedi i za stare i za bolonju, moraju donijeti potvrdu da su u radnom odnosu i opis poslova koji rade i predati u sobu 8.

TopGun13

Taj tekst je osvanuo prije mjesec dana. Izvanredni(stari program) sami traže praksu,traje 3 mjeseca.

lara

Polažem razliku. S obzirom da radim, trebala sam samo napisati seminarski rad o poslu na kojem radi. Predala sam ga.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks