Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Jel si to predala T.Vukojičić na konzultacijama?Polažem razliku. S obzirom da radim, trebala sam samo napisati seminarski rad o poslu na kojem radi. Predala sam ga.
Jaa sam predala još.21.04.'08. a tek jučer sam (među desetak ostalih kolega) dobila poruku slijedećeg sadržaja:Pitanje za sve; da li ste dobili kakvu povratnu informaciju od prof. ili asistentice vezano uz seminarski rad za praksu, mislim da li je kome pregledala napisano i kakva je ocjena (opisna ili brojčana)?? Unaprijed hvala!:wink5: P.S. Pitam jer sam pomalo nestrpljiv, a predao sam prije više od 2 tjedna.
Koliko ja znam sa sastanka koji je bio održan povodom prakse sa prof.Marčetić, tada je ona rekla da praksu moramo obaviti sada (odnosi se na 4. i 5.mj. ove godine) jer ako to ne obavimo slijedeća prilika je praksa koju organizira fakultet slijedeće godine u otprilke to isto vrijeme. Onaj tko ne obavi praksu ne može pristupiti pisanju diplomskog tj. to je obaveza koja se mora prije završetka studiranja svakako odraditi. Dosta su nefleksibilni jer što ako je netko bolestan u periodu kada oni organiziraju praksu??? Nadam se da ti ovo pomaže!:unsure:Ja sam upisala parcijalu trece,nisam upisala samo 1 izborni..jel netko zna kad ja mogu odraditi tu praksu kad upisem taj zadnji ispit?
A kaj je s izvanrednim bolonjcima, a koji nisu u radnom odnosu. Jel im traje 3mj. i moraju si sami tražit, ili isto kako se dolje spominje 5 dana- i zo navodno organizira fax?.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.