AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Pitanja o praksi

Neo

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
imam pitanje! kome si ga predala i da li si dobila kakav potpis u index? pitam jer i ja moram predati seminarski rad o poslu na kojem radim, na žalost još uvijek pišem:crying2:

Ksenija

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Polažem razliku. S obzirom da radim, trebala sam samo napisati seminarski rad o poslu na kojem radi. Predala sam ga.
Jel si to predala T.Vukojičić na konzultacijama?
Jel se odmah dobije potpis ili ocjena?

lara

Predala sam T. Vukojičić na konzulatacijama. Potpis nisam dobila. Rekla je da će me izvjestiti kada da dođem po ocjenu.

mica

ljudi šta da radim ja još nisam predala izvještaj o praksi nisam bila u mogućnosti malo me uhvatila gnojna angina pa sam mislila odnesti prof.marčetić u četvrtak ili nije prekasno u pon. vukojičićki

Neo

Pitanje za sve; da li ste dobili kakvu povratnu informaciju od prof. ili asistentice vezano uz seminarski rad za praksu, mislim da li je kome pregledala napisano i kakva je ocjena (opisna ili brojčana)?? Unaprijed hvala!:wink5: P.S. Pitam jer sam pomalo nestrpljiv, a predao sam prije više od 2 tjedna.

Dijana 2

Pitanje za sve; da li ste dobili kakvu povratnu informaciju od prof. ili asistentice vezano uz seminarski rad za praksu, mislim da li je kome pregledala napisano i kakva je ocjena (opisna ili brojčana)?? Unaprijed hvala!:wink5: P.S. Pitam jer sam pomalo nestrpljiv, a predao sam prije više od 2 tjedna.
Jaa sam predala još.21.04.'08. a tek jučer sam (među desetak ostalih kolega) dobila poruku slijedećeg sadržaja:

"Postovani,
molim vas da radi upisa ocjene i/ili daljnjih konzultacija dodete u vrijeme mojih konzultacija, ponedjeljkom od 16,00 do 17,30 ili u srijedu 4. lipnja 2008. u 11,00 sati.

S postovanjem,
Tijana Vukojicic."

Neo

Napokon sam obavio to sa praksom. Tijana upisuje u indeks samo opisnu ocjenu, tipa "iznimno uspješan". Toliko muke:frustrating: za nekoliko poteza kemijskom. Kažem toliko muke jer naše "drage" tete u referadi su udarale štambilje na dio gdje trebaju biti potpisi, pa sam ja lijepo prvo morao ići u referadu da mi poništi taj dio popisa ispita u indeksu i prepisati te ispite na prvu slijedeću čistu stranicu, zatim mi je teta ponovo "skeljila" jedan žigić, a tek onda kod Tijane po upis ocjene. Malo sam se šetao za vrijeme radnog vremena po sunčanom danu.:crazy: Kako se ono kaže; zašto bi bilo jednostavno, kada može biti komplicirano.

janjaa

Ja sam upisala parcijalu trece,nisam upisala samo 1 izborni..jel netko zna kad ja mogu odraditi tu praksu kad upisem taj zadnji ispit?

Neo

Ja sam upisala parcijalu trece,nisam upisala samo 1 izborni..jel netko zna kad ja mogu odraditi tu praksu kad upisem taj zadnji ispit?
Koliko ja znam sa sastanka koji je bio održan povodom prakse sa prof.Marčetić, tada je ona rekla da praksu moramo obaviti sada (odnosi se na 4. i 5.mj. ove godine) jer ako to ne obavimo slijedeća prilika je praksa koju organizira fakultet slijedeće godine u otprilke to isto vrijeme. Onaj tko ne obavi praksu ne može pristupiti pisanju diplomskog tj. to je obaveza koja se mora prije završetka studiranja svakako odraditi. Dosta su nefleksibilni jer što ako je netko bolestan u periodu kada oni organiziraju praksu??? Nadam se da ti ovo pomaže!:unsure:

misha

Onda ideš na praksu kad upišeš do kraja cijelu treću, znači naredne akademske godine

janjaa

A znam..al me zanima kaj ce to bit tek u 4,5mj?jer mi taj ispit ima 13 str!!! Jos jedno pitanje: Jel mogu taj ispit upisat izvanredno,a sad sam redovni?

sunce

Da li izvanredni studenti po bolonji moraju odraditi tu praksu ili je dovoljno donijet potvrdu da si u radnom odnosu??

gea.fax

moram te razoračarati i reći da nije dovoljna potvrda da radiš već kao i drugi studenti moraš odraditi praksu od 5 dana (u organizaciji fakulteta) ili napisati seminarski rad već prema dogovoru sa profersorima sa katedre upravne znanosti (mislim sa marčetić ili vukojičić). najbolje je njih kontaktirati pa ćeš znati.

Monika

A kaj je s izvanrednim bolonjcima, a koji nisu u radnom odnosu. Jel im traje 3mj. i moraju si sami tražit, ili isto kako se dolje spominje 5 dana- i zo navodno organizira fax?.

ellena

A kaj je s izvanrednim bolonjcima, a koji nisu u radnom odnosu. Jel im traje 3mj. i moraju si sami tražit, ili isto kako se dolje spominje 5 dana- i zo navodno organizira fax?.

a onda obavezno moraš odradit tih 5 dana a to faks organizira ali tek iduće godine u 4 ili 5 mj.

Ruby

ej ljudi, ja vam imam veliki problem. Radim na takvom poslu s kojeg baš i ne mogu izostajati i tako spletom okolnosti nisam predala izvješće s prakse. Zna li netko možda hoće li se to moći predati i u 9. mj?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks