Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Znas li mozda koliko ce to biti ranije???a kada ja nesto pisem iz neprovjerenih izvora?
praksa ce biti ranije nego prosle godine
i tako ce se i odrzavati ubuduce
prosle godine je bila takva situacija jer se prvi puta provodila paksa na taj nacin
samo pitance:
znate li da je inace praksa trajala 3 mj?
Da li si student po bolonji ili po starom programu jer je meni rečeno da po bolonji moram čekati da faks organizira?Bok.Evo što se tiče prakse:ja sam isto izvanredni student,i ja sam praksu već obavila,u referadi su mi rekli ako sam sama uspjela pronaći mjesto gdje ću odraditi praksu da mogu.Odradila sam mjesec dana na gradskom i županijskom poglavarstvu ,dobila potvrdu od njih i to je to.
Po bolonji,ali sam rekla da nemogu ja dolazit svaki dan ,pošto nisam iz zg i još sam k tome izvanredni...e sad ne znam,možda su uvažile moju molbu..donijela sam im potvrdu i to su prihvatile ionako ne lagano nešto mrmljajući pošto su one uvijek nezadovoljne sa nećim...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.