Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
stanarinu određuje vlasnik, i ona se unosi u ugovor o najmu. ta cijena je osnovica za plačanje poreza. ja i moji cimeri smo prijavljeni i stanarina nam time nije bila ništa veća od one koju smo ugovorili prije prijave.ako si podstanar i prijavljena si mislim da ce ti cijena sobe stana skociti
tako da ljudi nacesce iz tih razloga ne prijavljuju
barem iz moje okoline...
jer jedva da izname i po onij cijeni a jos da je sa prijavom cijena bi bila puno visa jer ju ne odredjuje vlasnik
Za prijavljene podstanare, odnosno podstanare sa slobodno ugovorenom najamninom, zakon je predvidio poreznu olakšicu kod podnošenja godišnje prijave na dohodak do 12 tisuća kuna na godišnji iznos najamnine i svih drugih poreznih olakšica, uključujući premije osiguranja, zdravstvene usluge, ostale stambene olakšice i sl.koja ti je korist ak si prijavljen
pošta ti stiže na tu adresu...??? kaj ti dobivaš s tim kaj si prijavljen
nažalost kod mene ništa od toga...![]()
kvraguneće mi otvoriti članak :frustrating:
ni jučer ni danas :dry:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.