AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Podstanari & cimeri

redone

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Iksice

aaa,pa ti ne možeš dobit više ako si iz Zagrebačke županije,osim ako ne predaš potvrdu o boravištu,tj. da živiš u tome stanu u Zg.Ako nećeš bit prijavljena,padaju ti pare na x-ici u vodu.Jadno,ali tako je

Nela

da, onda ništ od toga, gdje bi mene gazdarica htjela prijaviti...

Nela

šta ja dobivam ako ona mene prijavi?
da li nešto gubim?

što onda dobiva ako me prijavi?
da li nešto gubi?

Ivy

Admin
ako si podstanar i prijavljena si mislim da ce ti cijena sobe stana skociti
tako da ljudi nacesce iz tih razloga ne prijavljuju
barem iz moje okoline...
jer jedva da izname i po onij cijeni a jos da je sa prijavom cijena bi bila puno visa jer ju ne odredjuje vlasnik

opichen@

ako si podstanar i prijavljena si mislim da ce ti cijena sobe stana skociti
tako da ljudi nacesce iz tih razloga ne prijavljuju
barem iz moje okoline...
jer jedva da izname i po onij cijeni a jos da je sa prijavom cijena bi bila puno visa jer ju ne odredjuje vlasnik
stanarinu određuje vlasnik, i ona se unosi u ugovor o najmu. ta cijena je osnovica za plačanje poreza. ja i moji cimeri smo prijavljeni i stanarina nam time nije bila ništa veća od one koju smo ugovorili prije prijave.
tako da to je individualna stvar koju treba riješiti sa stanodavcem. znam dosta ljudi koji su prijavljeni i stanarina im time nije povečana.
a porez je zanemariv....
u zabludi je onaj koji pristane na plačanje veće stanarine i slično... jer nema potrebe, a vlasnici su neinformirani i onda izmišljaju sve i svašta samo da dobiju više para

čečenija

koja ti je korist ak si prijavljen
pošta ti stiže na tu adresu...??? kaj ti dobivaš s tim kaj si prijavljen

ups

pošta ti stiže na tu adresu...??? kaj ti dobivaš s tim kaj si prijavljen
Za prijavljene podstanare, odnosno podstanare sa slobodno ugovorenom najamninom, zakon je predvidio poreznu olakšicu kod podnošenja godišnje prijave na dohodak do 12 tisuća kuna na godišnji iznos najamnine i svih drugih poreznih olakšica, uključujući premije osiguranja, zdravstvene usluge, ostale stambene olakšice i sl.
To primjerice znači da podstanar (bez uzdržavanih članova) koji je prijavljen na 200 eura mjesečno, a zaposlen je s brutto plaćom od 7000 kuna, godišnje može ostvariti povrat oko 2600 kuna. Prijavljeni stanodavac mjesečno plaća 15 posto na prijavljeni iznos najamnine umanjen za 30 posto paušualnih troškova. :cool:

Nela

po mojem mišljenju ovo nije ništa novo
sobe traže oni koji ih ne trebaju i onda ih lijepo prodaju
ja prošle godine nisam tražila dom ali sam ga mogla dobiti (prolazila s 5, maturirala s 5 i imam još dodatnih bodova) ali nisam jer nisam htjela biti u njemu i svoje mjesto sam prepustila nekome kome zbilja treba
ove godine ću tražiti dom pa ćemo vidjeti što će biti...
me sviđa mi se komentar cure koja kaže da se njezini roditelji sad moraju rastati da bi ona dobila dom(to je vjerojatno ironija), ne znam kakav je njeno imovisnko stanje ali opravdano je da djeca rastavljenih roditelja imaju pravo prvenstva. i slažem se da bi se trebao gledati socijalni status. slažem se i glede toga da djeca branitelja imaju pravo na dodatne bodove ali ne ako se oni kupaju u lovi i ne znaju kamo će s njom.
dakle, dati prvenstvo djeci rastavljenih roditelja i djeci branitelja ali gledati i socijalni status

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
može mi netko reči malo više o toj subvenciji, jer ja sam prijavljena u MUP-u da kao sad mi je i orebivalište tu u Zagrebu, a gdje mogu vidjeti koje papire i što trebam, te gdje predat za tu subvenciji, te koliko ona iznosi.Ako mi netko može reči kako to sve funkcionira.Hvala

Andrejci

tražim cimericu u dvosoban stan na trešnjevci
ako je neko zainteresiran neka mi se javi na pvt :)))

cedevita

Tražim cimericu- na Trešnjevci, novi - potpuno i moderno namješten stan sa svim aparatima i perilicom rublja, stanarina 1000kn + 1/2 režije, polog 500 kn

kontakt 098 134 86 76

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks