Montana i ja bi skripticu i pitanja ako može bilo bi mrak...moj mail je [email protected] Puno hvala !!!:laughing:
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Luna, ja mislim da treba oko 3 tjedna, objektivno, svakodnevnog rada po par sati.nisam još u ovom ispitu pa me zanimaju vasa iskustva. koliko treba dugo da se nauci i da li je tezak?
Zna ti to pitati. Taj dio (organizacijski i funkcionalni smisao) dobro nauci, jer obicno je to prvo pitanje, i ako znaš, poslje možeš muljati i sve je kroz razgovor. Tako je bar meni bilo.Luna, ja mislim da treba oko 3 tjedna, objektivno, svakodnevnog rada po par sati.
Ja se sad bavim Policijskim oko 3 tjedna ukupno ("čituckala" sam do sada tj. informirala se - uspoređivala zakone, skripte, knjigu, vadila, prepravljala...), s tim da sam baš učiti počela tek prije par dana i mogu ti reći da mi nekak ide sporo.
Ima tu hrpa toga tu za popamtiti.
Ja ću pokušati nabubati sve ovo što je bilo spomenuto kao ispitno pitanje, tu na forumu, i onda se prije ispita pomoliti da me ne pogodi nešto mimo toga![]()
Kad sam vidjela kod stranaca one uvjete kad se odobrava, prestaje, može otkazati i kad ĆE se otkazati boravak strancu - kratkotrajni, privremeni i stalni - skužila sam da će mi trebat tjedan dana samo da to sve naučim :confused2: ... onda sam odlučila naučiti samo sve vezano za privremeni boravak - jer po pitanjima na forumu vidim da su uvijek samo njega detaljno pitali. I tak...
I bilo je prilično zeznuto zapamtiti sva ona nabrajanja: vrste plinova, eksplozivnih tvari, opasnih tvari... (za neke riječi nemam blage veze što uopće znače) ali sam jučer uspjela.
Imam jedno pitanje za sve koji su već bili na ispitu:
Kod unutarnjih poslova u organizacijskom smislu - jel profesor traži da nabrajamo što se točno radi u policijskim upravama, a što u policijskim postajama? Nadam se da ne![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.