Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja sam upisala i rijesila na proslom roku,Zar nitko nije upisao ovaj predmet?![]()
Ja sam upisala i rijesila na proslom roku,Zar nitko nije upisao ovaj predmet?![]()
Gdje se može nabaviti ta skripta, u skriptarnici kod nas je nema?Postoji skripta od 90 strana po kojoj se moze uciti, napisana je po knjizi...
Pozdrav !Pozdrav, evo mene da ja javim dojmove jučerašnjeg ispita.
Pitanja koja je kolegice i mene pitao profesor: supsidijarna zaštita, privremena zaštita, redovni postupak, ubrzani postupak, ona načela kod azila, ustroj policije, boravke kod stranaca, rad stranaca, opći uvjeti boravka, posebni uvjeti boravka, opći uvjeti držanja oružja, posebni uvjeti za oružje, zatim vrste oružja, ima još ali se ne mogu sjetit.
Ja sam učila 3,4 dana iz jedne skripte i prezentacija. I pala je 3ica u indeksić.
Sretno svima dalje.
Sryyy, tek sam sada vidjela poruku, pošaljem ti sve poslije, ako nije hića.Pozdrav !
Gdje da nadem prezentacije ?
I iz koje skripte si ucila ?
Ako imas mozes li i jedno i drugo poslati na mail ?
[email protected]
PoslanoA ono i je i nije... cekam mail![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.