Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Po meni kod Čepe..Kod koga je bolje odgovarat politologiju, kod Čepe ili Ravlića?
hvala ti punooImaš u kopiraoni u masarykovoj 11
Hej a da li postoje prezentacije iz drugog dijela knjige? iz čega si učio? Predavanje ili ?Iskreno, meni je od svih knjiga u prvom semestru, knjiga prof. Ravlića i prof. Čepe najrazumljivija i najbolja za učenje. Očekujem lagani prolaz s obzirom da sam dosta dobro napisao drugi kolokvij, ali mi je iz razloga što sam katastrofalno napisao 1.kolokvij (jedva prošao, učio doslovno 3 dana) falio 1 bod da zaobiđem pismeni. Prof. Čepo je rekao da je pismeni koncipiran jednako kao i kolokviji - 15 pitanja, 33 boda, 17 ili 18 je za prolaz (nisam siguran). Prvih 6 pitanja ti je nadopuna (riječ, skup riječi ili kratka rečenica) - takvi nose po 2 boda svaki, tu obično trebaš navesti neke primjere, autora nekog djela ili kratku definiciju nekog pojma. Drugih 6 svaki nose po 1 bod i djeluju po principu zaokruživanja, gdje je uobičajeno 1 točan odgovor, ako je više onda je naznačeno. I zadnja 3 pitanja su esejska, gdje svako nosi po 5 bodova.
Prvi ispitni rok, koliko znam ispitivat će samo Čepo, on pita bilo što, a drugi sigurno samo Ravlić jer Čepe neće biti, on pita prema karticama sa 3 pitanja. Kad smo pisali kolokvije, prvi kolokvij je napisao Ravlić, a drugi Čepo. Možda će tako sada biti i s ispitima, stvarno ne znam. Ako ćeš biti kod Čepe, obrati pozornost na 5.dio knjige jer je to jedini koji je on pisao (malo je "apstraktan", o EU, terorizmu, itd.). I da, ako si kod Čepe na usmenom vjerujem da te neće pitati ništa o Medijima (to ti je nekakvih 15-ak stranica u knjizi) jer je rekao da inače to ne pita.
Nadam se da sam ti pomogao, ako nešto od ovoga nisi znala od prije
I btw ako ti nešto nije jasno od prva dva dijela knjige, imaš za skinuti prezentacije u repozitoriju na webu faksa
34Može li mi netko reći koliko je ukupno bodova iz oba kolokvija potrebno za prolaz?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.