Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Piše ti na studomatu, 9:00, G 10, Dvorana IVhvala!!
još nisu stavili kad je sutra ispit, da li se zna otprilike?:shock:
Ne znam zašto tebi ništa ne piše, ali meni je ovako.A gdje to piše da je sutra ispit u 9.00? Gledam na studomatu pod "ispiti u tijeku" i ništa mi ne piše.
zadnje je bilo što je protektivna demokracijapitanja sa današnjeg roka, 5.2.2015
- o čemu je pisao mancur oslon u svom djelu logika kolektivnog razmišljanja?
- što je proceduralna pravednost
- stav konzervativista prema autoritetu
- na temelju koje države je m. kasapovic provela istrazivanje
- barem 3 tipa javnih službenika prema downsu
(ne mogu se sjetit zadnjeg)
ne mogu se sjetiti svih pitanja na zaokruživanje, al bio je razmjerni sustav, u koju grupu spadaju mediji, valovi demokratizacije prema komu, vrsta terora za nešto u irskoj,..
esejska pitanja:
- paternalistički konzervativizam
- sve što znaš o konceptu slobode
- utjecaj korupcije na propadanje institucija
Znači bilo je teško? Hoćeš li moći dobiti uvid u test da bar vidiš di si pogriješila? Ja isto polazem politologiju kao razlikovni..i baš me je strah!ja sam pisala razliku za specijelištički i nisam prošla,makar sam na sva pitanja odgovorila. ja stvarno neznam što oni traže da se odgovori,a na one crte ispod pitanja ništa i ne stane da se napiše..baš sa razočarana..
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.