mihela0212
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ispit se sastoji od 6 na zaokruživanje, 6 nadopunjavanje i 3 esejska...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
sve isto ostalo:happy:cao svima...evo rijesila sam neke predmete,sad sam se prebacila na polit.pa bi lijepo molila za jednu informaciju...dali je ispit i dalje sastavljen od 6 na zaok.6 na nadop.i 3 esejska ili je promijenjeno mozda kao i socka na 15 esejskih..ja sam ponavljac pa ne znam jel se sto mjesnjalo u vezi polit.posto se socka promjenila pa da Ravlic nije jos stogod smislio?![]()
ne trebaš odjavljivati ispit, samo se ne pojaviš.Ekipa.. moze pomoc.. kako odjaviti ispit ?? ..
"Ako posjedovanje veće inteligencije ne daje za pravo jednom ljudskom biću da iskorištava drugo za vlastite potrebe, kako ono može davati ljudima pravo da izrabljuju ne-ljudska bića za iste te potrebe? Vrsist dopušta da interesi njegove vlastite vrste nadjačaju veće interese pripadnika drugih vrsta.zanima me odgovor na ono pitanje iz testa,vezano za Singera kako bi on agrumentirao zabranu držanja ribica u akvariju. Ak netko zna,pliz nek odgovori.Hvala!!
Evo ja ću, to sam baš jučer prošla kad sam učila...Udžbenik str.83. i 84.može mi neko reć kaj je to teorija rascjepa?? tnx
Prolistaj po forumu tu imaš odgovore!može mi neko reć kaj je to teorija rascjepa?? tnx
Prvi je Held, drugi Jeremy BenthamJa sam pod cimbenike napisala vlast,društvo,religiju i obitelj...Valjda ce mi dat barem jedan bod za to...
Tko je dao definiciju kozmopolitske demokracije i o maximalnoj koristi pisao je tko? Nek odgovori netko tko zna,plizz.![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.