Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
danas u 12, tmt3, soba 17 prvi katmoze mi netko reci kad su konzultacije kod prof.ravlica da vidim ispit?jel to danas?hvala puno!
[email protected] - ovu mail adresu sam skinuo sa katedre za sociologiju, Pravnog fakulteta, pa probaj poslat mail na tu adresu...:unsure:moze tko napisat mail od profesora ?
Škola primarnosti i recentnostiJel može netko objasnit školu primarnosti i recentnosti,pliz!! )
ja sam isto dobio 3..pitanja škola recentnosti, nastanak pol. stranaka i liberalizam u eseju o slobodievo danas bila na usmenom kod ravlića i dobila 3!
moja pitanja su bila--- ideologija, politička participacija i pozitivna i negativna sloboda... sretno svima!
RASCJEPIhitan help!!
ako itko moze u sturo objasniti kozmopolitsku demokraciju i teoriju rascjepa? jako zahvalna!!!
:laughing:Evo kolegice imaš onu skriptu hvaljenu od 50 stranica po toj sam ja učio i položio sa 3 sretnobok svima!! ja sam izvanredna studentica..jel mi moze tko reci koja je literatura za ispit i što sve treba učiti..bila bi jako zahvalna...pwizzzz..
hvala kolega!! :happy::happy::laughing:Evo kolegice imaš onu skriptu hvaljenu od 50 stranica po toj sam ja učio i položio sa 3 sretno
:laughing:Samo skripta i prošao.Sretno znam da nije tema oprostite kako si prošla sociologiju???hvala kolega!! :happy::happy:
samo si is skripte učio ili kombinirao sa knjigom?
nisam isla!! heheheheh:laughing:Samo skripta i prošao.Sretno znam da nije tema oprostite kako si prošla sociologiju???
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.