Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Neka od pitanja koja se pojavljuju u 1. i 2. kol.eto ako nekome trebaju pitanja za drugi kolokvij:34 boda na tom kolokviju ili zbroj bodova od prošlog i ovog moram biti najmanje 34?
ajde neka se netko od malđihmalo potrudi pa ispiše pitanja, onako uredno
za nas zaposlenije - thx
e ovak.. trebaš znati 6.,7.,8.,9. i 13. poglavlje. tako da mislim da ti je to od slobode do medija :/ nema baš puno za učiti al je užasno dosadno i dosta ti se imena pojavljuje. sretno s učenjemPitanje : da li za 2 kolokvij treba znati od sloboda pa do masovnih medija ???
sve navedenojel zna netko kakva su pitanja na pismenom ispitu? na zaokruživanje, nadopunjavanje ili esejska ?
na zaokruživanje..neka od njih:verba i nie pišu o.., d.kavanagh piše.., višestranački susztav,pitanja s današnjeg ispita, grupa A:
tko je napisao "djeca i politički sustavi", nabroji klasične teoretičare elita, barem 4 čimbenika političke socijalizacije, marksizam (kud pripada, tak nkj), kojim pojmom barata Gramsci, tko je pisao o kratkom dvadesetom stoljeću - nadopunjavanje
zaokruživanje: iskreno, ne sjećam se :S :/
eseji: škola primarnosti, konsocijacijska demokracija, pol.misao t.hobbes-a
nek netko tko je bio isto A, napiše kaj je bilo na zaokruživanju..
mislim da je bilo omo pod c, antički grad,:blushed:u A grupi na zaokruzivanje je bilo : Denis Kavanagh je pisao o (tocni odgovori subkulture i skole pol.soc.) , Maksimiziranje koristi nekaj o tome ugl. Bentham, Klasicna demokracija(bilo je ponudeno švicarski kantoni,anticki polisi i tak nekaj) i cemu odgovara mislim da je bilo vecinski sustav ,nisam sto posto sigurna
e i da jel zna neko klasicna demokracija u kojoj je drzavi??:happy:
to sam i ja zaokružila... kratko 20.st je reko Eric Hobsbawm.. to ti je kod pol.participacije.. podnaslov politička paricipacija i demokracija..mislim da je bilo omo pod c, antički grad,:blushed:
može netko reći tko je rekao "kratko 20.st? di je to u knjizi? nemam pojma..:unsure:
koliko sam čula ovisno kakve je volje ,ak je dobre volje pomaže s potpitanjima i stvarno je susretljiv ,a ak nije dobre volje onda traži dosta toga ne pomaže i odošmo mi u ... !!! Samo hrabroEkipa kako izgleda usmeni kod Ravlića, koliko traži dal pomaže itd iskustva pls)
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.