AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Politologija

SheSun

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
pozdrav,

malo se teze snalazim sa studomatom. di se moze vidjeti popis prijavljenih za sutrasnnji ispit?

hvala.
popis prijavljenih studenata? to ne postoji, ti na svojem studomatu vidiš samo svoje ispite koje si prijavila ili tek misliš prijaviti.
To ti je na: ISPITI: Prijava ispita ili ispiti u tijeku. :)

MaRiNeLL

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
hvala ti. a kako mogu znati koji put izlazim? imala sam izlaz prije studomata 1 i taj sam put pala a sada mi se broji kao 2 put ili ide sve od 0?

hvala

thunder

hvala ti. a kako mogu znati koji put izlazim? imala sam izlaz prije studomata 1 i taj sam put pala a sada mi se broji kao 2 put ili ide sve od 0?

hvala
ide sve od nule. sa studomatom bez obzira kolko si puta si izasla ide sve od 0.:)

pgalosi

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
h grupa

eseji: konsocijacijska demokracija
platon misao
komunitarizam

almond i verba
nacela konrezvatizma
kraj povijesti
konsocijiska demokracja
novi liberalizam
izgradnja zelenog pokreta
visestrancki izborni sustav
provodenje civillne kulture
osobno je politicko

Ljubica007

kako se točno zove ta skripta, odnosno kako prepoznati da je to ta od 78 stranica
Da li mi netko može reći od koga je ta skripta, u skripatrnici ih ima puno.
To ti je skripta od Dijane 2, piše u produžetku ''Ovu skriptu mnogi hvale'' i super je, vjeruje mi, ja sam tako prošla. Ali, trebao bi knjigu barem pročitati, čisto da ti bude jasnije.

Pokušala sam i učiti po skripti od Karanice (zato što ima manje stranica:whistling:), ali je bezveze, fali pola stvari, pa ti se svede na isto.

Sretno:D

Ljubica007

:cry:pozdrav ekipa, pitanjce?

Kako izgleda komisija iz politologije?
Da li ima pismeno ili je samo usmeni?

Prijateljica mi je jutros završila u bolnici, a ovo joj je treća prijava, pa me zamolila da saznam, ako itko može pomoći...

Unaprijed hvala...

Filip M.

Kao i kod normalnog roka, pismeni pa na komisiju, pa neka uzme iz bolnice otpusno pismo ili što već, a ti joj nazovi u referadu i objasni situaciju, valjda se može nešto napraviti po tom pitanju, da joj ne pišu pad. Na našem faksu je svašta moguće, ali ako ima razlog zašto ne pitati, možda će morati podnjeti neku molbu ili se obratite prof., izgleda mi ok.
Pa nije taj studomat ne znam što, da se ne bi moglo nešto napraviti kada imaš opravdanje.

Ljubica007

Kao i kod normalnog roka, pismeni pa na komisiju, pa neka uzme iz bolnice otpusno pismo ili što već, a ti joj nazovi u referadu i objasni situaciju, valjda se može nešto napraviti po tom pitanju, da joj ne pišu pad. Na našem faksu je svašta moguće, ali ako ima razlog zašto ne pitati, možda će morati podnjeti neku molbu ili se obratite prof., izgleda mi ok.
Pa nije taj studomat ne znam što, da se ne bi moglo nešto napraviti kada imaš opravdanje.
Istina, nešto ćemo iskemijati, hvala ti

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks