susretljiv i pravedankakav je prof.čepo na usmenom?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
susretljiv i pravedankakav je prof.čepo na usmenom?
Stigneš, svaki dan par sati, ovisi o tebi naravno i koliko ti dobro leži taj predmet. Ako ti je lakše uzmi neku skriptu i nauči glavne stvari, obavezno prođi knjigu jer uvijek ima nešto izostavljeno u skriptama.hej..stigne li se naučiti politologija do ovog idućeg roka?
knjiga mi je dosta teška za razumijeti..imam jednu skriptu skroz je dobra i zbilja detaljna..tako da mislim da ću samo njuStigneš, svaki dan par sati, ovisi o tebi naravno i koliko ti dobro leži taj predmet. Ako ti je lakše uzmi neku skriptu i nauči glavne stvari, obavezno prođi knjigu jer uvijek ima nešto izostavljeno u skriptama.
Sretno!
Politička socijalizacija, ekofeminizam(esejska, treći se ne mogu sjetiti), načini pol participacije, na nadopunjavanje i zaokruživanje uglavnom autori dijela ili s kime se veže određeni pojam kao kozmopolitska demokracija, elite moći i sl.Molim Vas dali je netko bio na zadnjem roku 4.9.i kakva su bila pitanja?!
Unaprijed hvala na odgovoru!
Polažem razliku politologija za nastavak studija, jos nisam bila na faxu niti na predavanjima iz politologije, ali vec polako prelazim ove dvije najpopularnije skripte. Ali muci me kniga, ona se mora kupiti ili ima negdje za kopiranu kupiti, tipa fotokopirnica ili nesto? Van sam sve ga toga vec duze vrijeme pa neznam kak je procedura, gdje se oko faxa moze nabaviti literatura? tenksic
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.