AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Poredbeno ustavno pravo

sanja

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
evo prošla sam jeeeej :) pa valjda dolazim na ispit. jedino, malo me frka da necu stici jer ipak toga ima. idem sutra ujutro na fax pa ti javim. bila sam neki dan na tmt3 i od tamo su me otkantali rekavsi da se to moze skopirati jedino na tmt14.

buduci da nemam puno vremena, neka netko javi na sto se treba najvise usredotociti?

felicity

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ej jel bi netko mogao napisati odg na pitanja: predsjednicka arbitraza i predsjednicka arbitraza nad vladom prema ustavu iz 1958

sandy

Da li je netko u skorije vrijeme ove godine imao ispit iz poredbenog ustavnog prava?
Šta sve treba naučiti

Da li netko u skoro vrijeme ove godine bio na ispitu poredbeno ustavno pravo?
Na šta treba obratiti pažnju?

Da li netko u skoro vrijeme ove godine bio na ispitu poredbeno ustavno pravo?
Na šta treba obratiti pažnju?

makitra

šta nisu prijave 25. 10. a ispit 10. - 14. 11? Ja sam tako pročitala na oglasnoj...
Može li netko napisat točno koja je sve literatura potrebna? Tnx

Pontifex

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
šta nisu prijave 25. 10. a ispit 10. - 14. 11? Ja sam tako pročitala na oglasnoj...
Može li netko napisat točno koja je sve literatura potrebna? Tnx
Knjiga Smerdel, Sokol Ustavno pravo 2006.g
stranice: 45-72, 327-367, 407-432.

Suvremeni francuski parlamentarizam, 2006.
V i Vl poglavlje

hedviga

tko moze raci sa sigurnoscu kada su onda na kraju prijave i polaganje u 11 mj.?
prema novom vodiču s rokovima za 2009./10.godinu:

26.-27.10. prijava
9.-13.11. polaganje

ispit bude četvrtkom u 11h

lupa

U novom vodiču piše da sad treba osim 5 i 6 poglavlja iz njene knjige i 4 poglavlje. Ja sam to fotokopirala (nisam 4. kopirala) na TMT14, na TMT3 mi nije htio kopirati jer je to knjiga, a oni kopiraju samo članke.

tonic

Pozdrav svima!

1. pitanje:
- imam ova poglavlja iz knjige Ustavno pravo, a koliko čitam ovdje na forumu, potrebna je i knjiga Suvremeni francuski parlamentarizam. Znači to se može iskopirati u glavnoj zgradi Pravnog fakulteta?

2. pitanje:
- kada su sljedeći rokovi, jeli ima rok u 12. mjesecu 2009 ili u 1. mjesecu 1010.?

3. Pitanje:
- nisam bio već dvije godine na faxu, inače polažem razlikovne ispite po Bolonji, jer sam prije par godina diplomirao kao upravni pravnik, pa me zanima jeli se još uvijek prijavnice predaju papirnato gore u sobi kod one Zdenke Dvojković od 10 do 12 sati, ili postoji nekakav studomat kao da drugim fakultetima.

P.S. možda su mi pitanja glupa, ali sam totalno izvan događaja, budući dvije godine nisam bi na faxu

jana21

ljudi kolko vas izlazi sutra? da li profesorica vrti ista pitanja ko ova na forumu,da li dugo pita?zna li tko :/

zvrka

Jel možda netko zna jesu obavezna predavanja? pošto profesori prozivaju svaki sat, jel bi mogli dobit potpis na kraju semestra ako ne dolazimo redovito?
i ako možete napisat potrebnu literaturu za te ispite? radim pa nisam u mogućnosti dolazit svaki put. unaprijed puno hvala...

vanna

i mene isto zanima jesmo obvezni ići na pred i jel možemo dobit potpis na kraju sem.ako ne idemo? hvala na odgovoru!

MarinaV

Hej ljudi! Evo i ja nisam bila već dosta dugo na faksu, diplomirala sam 2006, pa sam 2007 upisala razliku položila dva ispita, rodila i tako to malo zapustila, pa me zanima da li postoji kakva skripta za ovaj ispit i kako to sve ide? da li je pismeni i usmeni ili...
Molim da mi neko odgovori i uputi na neku dobru skriptu!

dana7

mislim da se može dobit potpis bez dolaska na predavanje i čini mi se da je rekla da su 25.01. potpisi...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks