Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ne znam kome je upućeno pitanje, ali odgovoriti ću :happy:Imam jedno pitanje, jesi išao na predavanja?? a učio samo iz njezine knjige ili?
:misli:Bok Spomenka!Baš mi je drago da si položila ispit,čestitam.Ja bih te zamolila ako još imaš literaturu iz koje si učila-konkretno-"MOJ SUVREMENI FRANCUSKI PARLAMENTARIZAM",kada bi mi bila u mogučnosti poslati meilom ili poštom.Ja nisam iz Zg i jako mi je teško to nabaviti,jednostavno nemam od koga.Ako je to ikako izvedivo,pošalji mi privatnu poruku.Hvala unaprijed...Dajana
ja sam pisala rad - referendum građanske inicijative, nisam išla na predavanja zbog posla tako da sam bila samo na onima za vanredne, i profa me pitala jedno pitanje iz tog rada... ekonomika poduzeća je definitivno najlakši predmet! nije ni ovaj težak kao ni ekonomija javnog sektora i konularno pravo...znam da je možda teško ocijenit, ali kolko treba odprilike da se ovo nauči za prolaz?
ima koji lakši izborni?
hvala!
Hvala ti, daj mi samo još molim te reci gdje mogu nabaviti tu literaturu, dal je ima u kopiraoni ili u biblioteci Pravnog fakulteta?U vodiču iz 2010. pise da ova literatura potrebna za ispit:
1.) Smerdel - Sokol: Poredbeno ustavno pravo, 2006. poglavlja II, X, XII.
2.) Kostadinov: Suvremeni francuski pralamentarizam 2004. poglavlja IV,V,VI.
E sad ti to ne znam, ja sam posudila u gradskoj knjižnici obje knjige, al kolko sam vidjela na forumu da pisu da se ova poglavlja iz knjiga Suvremeni francuski paralamentarizam mogu fotokopirati u biblioteci na Pravnom faxu, vjerojatno moze onda i ova druga knjiga Ustavno pravo.Hvala ti, daj mi samo još molim te reci gdje mogu nabaviti tu literaturu, dal je ima u kopiraoni ili u biblioteci Pravnog fakulteta?
A do kad traju predavanja? Ja sam mislila sad ići na sljedeći rok, ali ako ona ruši zbog toga kaj predavanja nisu još gotova onda neću ići. Inače i ja sam izvanredni i ne živim u Zagrebu tak da niti ne idem na predavanja.Prof nas nije imala volje ispitivat jer nismo bile na njenim predavanjima a koja je svrha predavanja ako smo izvanredni te stoga nismo obavezni ići?? Dakle na njen ispit idite tek kad odslušate predavanje! A meni je bezveze propao rok, mogla sam nešto drugo spremat umjesto ovoga!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.