ma imaš i skriptu na pravokutniku,ta 3 poglavlja izdvojiš i naučiš bez problema, nije ništa teško
Da napišem mali osvrt na današnji ispit. Nažalost, jedno ogromno razočaranje. Profesor uopće nije bio susretljiv ni pristupačan kako su naveli kolege u prijašnjim postovima. Pala sam danas na tolko bedast način da sam još uvijek ljuta. Po svemu što sam vidjela danas dok sam čekala svoj red na usmeni, kolege uopće pa skoro nisu nešto pripremali ispit, dapače. Svi su dobivali dvojke čisto da prođu. Ja moram priznat da sam učila,nisam nekakve pretjerane detalje ali ovo je zaista bio skoro jedini ispit za koji sam bila uvjerena da ću proći. Jedan kolega i ja smo pali- za njega bih zaista jamčila da je naučio jer je i meni i ostalima objašnjavo neke djelove gradiva i stvarno se pripremio. Mene je pitao što je suverenitet pošto kolegica prije mene nije znala, i ja sam krenula odgovoriti i on mi postavi 2.pitanje što je konfederacija,a da nisam ni odgovorila na 1.pitanje???krenem pričat o ''savezu država'' prekine me i kaže kako ja neznam ni šta je ustav i napiše odmah u zapisnik nedovoljan (sve se to odvijalo u 10 sekundi!!!).To je bilo moje odgovoranje ako bi se moglo nazvat tako.I povrh toga, pitala sam ga zašto mi je napisao da sam pala ovaj ispit u 2.mj,a ja nisam izašla uopće,rekao je da ga nisam odjavila.Pa sam mu pokušala objasniti da mi netrebamo odjavljivati ispite jer ne koristimo studomat- na što je on meni rekao- da ja nisam došla taj dan -.-' i totalno se naljutio i rekao mi da me sad zapamtio, da mu nisam ništa rekla,nebi me ni zamjetio ali u protivnom sada je i doslovno je mene i kolegicu otjerao van iz kabineta.Izuzetno mi je zanimljivo kako neki ljudi ne dozvoljavaju da im se nešto pokuša objasniti,a zaista je bilo moje pravo da ga pitam zašto mi je pisan pad ako nisam prisustvovala ispitu. Tolko o poredbenom ustavnom. Presmiješno je da sam pala nešto što sam već položila u 1.godina iz Ustavnog prava. Povrh svega danas mi je i rođendan

. Samo smo statistika, ne studenti.