Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
taj očito ima prebačaje, valjda kad zapeče sunce onda popusti, meni je zadnji put rekao da on nezna šta nama je da mi uopće čitamo tu knjigu i spremamo ju za ispit i da je on to dao čisto za razonodu i da se malo rasteretimo i da to ne pita na ispitu,a tebe sad pitao samo to? a ljudi moji...Jucer sam odgovarala Poredbeno i profesor je bio zaista ugodan. Pitao me 2 clanka po mom izboru iz knjige "O Ustavu i ljudima". Dobila sam 5.
Tko je to rekao? Na web stranici faxa za ovu godinu literatura je sljed:Na uvodnom predavanju je spomenuo neku novu knjigu: Ustavno uređenje europske Hrvatske i poglavlja koja trebamo znat pa jel netko zna da li je ima u fotokopiraoni i da li imaju knjigu O ustavima i ljudima?
Hvala!![]()
to znači da ne treba knjigu Ustavno pravo?Ustavno uređenje europske Hrvatske, poglavlja: 1.,2.,7. i 8. treba za ispit.
O ustavima i ljudima, B. Smerdel. To je knjiga s profesorovim tekstovima, mi smo na predavanju imali prezentacije iz toga pa mislim da ipak treba više obratit pozornost na ovu gore knjigu. Ima u fotokopiraoni.![]()
ne treba!to znači da ne treba knjigu Ustavno pravo?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.