Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
2 pitanja, kratak usmeni. Ja sam odgovarala 5 min, ako i toliko.Kako je bilo na ispitu???
dajte nam neke informacije...
u 11hkad je sutra ispit?
O da! Ljudi ne učite samo ta dva poglavlja već sva 4, mene je konkretno pitala samo 2. poglavlje! Sretno svima!uglavnom po ovom pitanjima vidim da ispituje 7 i 8 poglavlje?!
ima li netko da ga je pitala nešto i iz prva dva pogl?!
Molim pomoc, koja literatura je potrebna za ovaj ispit i kolko je vremenski dovoljno da se nauci obzirom da sam kratka s vremenom. Ima tko da ide na rok u 4 mj?
Hvala![]()
Aha...znači ipak se smjenjuju...jedan rok on, drugi ona ili kako?!Da, ispituju Kostadinov ili Smerdel.
Kakve skripte??jel pametno učiti iz skripte???
U 2. i 4. mj. je ispitivala samo ona.Aha...znači ipak se smjenjuju...jedan rok on, drugi ona ili kako?!
Da, imaju i jednu i drugu. Oko 20 kn s uvezom je jedna, niije više od tog.Da li u fotokopiraoni (onoj našoj) imaju knjigu "O ustavima i ljudima"? I za koje pare?
Za "Ustavno uređenje Europske Hrvatske" sam pročitala da ima, pa ako se i tu zna cijena, slobodno...
Ne znam to.A za 11ti mjesec ne znaš?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.