Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
A učim iz one skripte, pa kak mi bog da . Nadam se da će to sve biti u redu, ti?E hvala, iz čega učiš?
Ja sam si razdjelila poglavlja iz skripte, skratila najbitnije, to ću naučit i slučajeve i to je to, tak da za 3 dana mislim da se može, pola gradiva je iz eup-a, tak da većinom i znamo.A ja uzela knjigu, a još nisam ni krenula, pa ću vidjeti kak bude
Jel učiš po novoj knjizi iz 2018. g? Dal ima puno izmjena u odnosu na staru?A ja uzela knjigu, a još nisam ni krenula, pa ću vidjeti kak bude
Ma ja malo knjiga, malo skripta, malo prezentacije i na kraju ništa ne znam
Aj pošalji, jer svi su gore u Ćirilmetodskoj, u Gundulićevoj od njih nitko nema kabinet.također, ja mis da su oni krivo napisali sobu i to... nez dal da poaljem mail ili?
Kaže da svi dođu u sobu 10 i onda profa dođe po nas i odvede nas u neku dvoranu di odgovaramo. Tak da nije greška. A koja profa nije znala reći :/
Kolegice puno hvala na infoBilo je užas. Nemojte shvaćati olako ovaj predmet. Ako ga tek upisujete preporučam da idete na predavanja i kolokvije jer ga je puno lakše položiti na taj način.
Profesorica Vasiljević ispituje jako puno i postavlja milijun podpitanja, nas 6 je bilo sat i pol unutra tako da se dobro pripremite.
Pitanja su: načelo izravnog učinka, načelo nadređenosti, sloboda kretanja roba, mjere s istovrsnim učinkom kao količinsko ograničenje (jednako i nejednako primjenjive mjere i primjeri), načelo uzajamnog priznanja, dvostruki i jednostruki teret (dati svoje primjere), razlika između uredbi i direktiva, građanstvo unije, zaštita temeljnih ljudskih prava.. svako pitanje treba povezati sa slučajem i reći što je sud odlučio, na temelju toga postavlja podpitanja i daje vlastite primjere da vidi da li stvarno razumijete
ono što pričate. Rekla je da treba znati i dio oko institucija eu, samo što nas nije stigla pitati. Tipa jako dobro znati komisiju, vijeće.. neka me netko nadopuni ako se sjeća.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.