kristal131
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Moze dojmovi s usmenog?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala...U vezi predavanja iz prava eu, za izvanredne studente, koje se treba odrzati danas - nece ga biti. Kontaktirala sam sanju i rekla je da ce se odrzat sutra, 11.01. u 17.00, u ĆM4, dvorana V.
Tako da ne dolazite i danas bezveze
Please pomoc kolege koji su bili na predavanju za izvanredne, ja nisam mogla doci zbog zdravstvenih problema pa me zanima sto je prof. rekla vezano za literaturu. Po kojem principu treba uciti ovaj predmet? Malo mi je zbunjujujca ta kombinacija literature i presuda...U vezi predavanja iz prava eu, za izvanredne studente, koje se treba odrzati danas - nece ga biti. Kontaktirala sam sanju i rekla je da ce se odrzat sutra, 11.01. u 17.00, u ĆM4, dvorana V.
Tako da ne dolazite i danas bezveze
Literatura: Osnove prava EU; Ćapeta, Rodin; 2011.Please pomoc kolege koji su bili na predavanju za izvanredne, ja nisam mogla doci zbog zdravstvenih problema pa me zanima sto je prof. rekla vezano za literaturu. Po kojem principu treba uciti ovaj predmet? Malo mi je zbunjujujca ta kombinacija literature i presuda...
Unaprijed zahvaljujem!
Literatura: Osnove prava EU; Ćapeta, Rodin; 2011.
Rekla je da na webu imaju prezentacije i teme (katedra za europsko javno pravo), da si malo pogledamo.
Postavlja 2-3 pitanja na ispitu. Npr.definiciju nekog pojma koju treba usporediti sa slucajem, u kojem slucaju je to primijenjeno i vidljivo.
Mi smo imali predavanje do 7, sutradan nismo imali.
Puno hvala!Literatura: Osnove prava EU; Ćapeta, Rodin; 2011.
Rekla je da na webu imaju prezentacije i teme (katedra za europsko javno pravo), da si malo pogledamo.
Postavlja 2-3 pitanja na ispitu. Npr.definiciju nekog pojma koju treba usporediti sa slucajem, u kojem slucaju je to primijenjeno i vidljivo.
Mi smo imali predavanje do 7, sutradan nismo imali.
Koliko ja znam da, jer ja sada izlazim pa sam se već raspitala...Pozdrav, zanima me da li je ispit isti dan kada bude i ispitni rok ili ?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.