Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Od odgovornosti za stetu pa nadaljekoje stranice ulaze u drugi kolokvij? ili barem teme s merlina?
hvala tiOd odgovornosti za stetu pa nadalje
Nisam jos izlazila na ispit al na predavanjima je bio super, cini se blagima li netko iskustva sa odgovaranjem kod asistenta Davora Petrića?
Sutra u 14:30Kad su vam stavili ispit?
Odgovarale smo dvije, za svaku ima 3 pitanja. Prvo je kao eliminacijsko i neko opcenito, ja sam imala odgovornost za stetu a kolegica nadredenost, drugo pitanje je kolegica imala o kolicinskom ogranicenju, ja sam imala test proporcionalnosti, a trece sam imala gradanstvo eu a kolegica o pravima. Vise je ko rasprava i razgovor, postavlja podpitanja, hipotetske situacije i dosta pomogne. Isto kao i na predavanjima, nema razlike. Obje smo dobile 4 na granici prema 5, ali nismo htjele odg za 5 haha. Sretno!Nisam jos izlazila na ispit al na predavanjima je bio super, cini se blag
Javi kak je proslo!
Iz prezentacija i dopunila sa knjigom, ucila sam za oba kolokvija tak da sam sad 2 3 dana ponavljala samoČestitam na prolazima! Iz čega ste ucili i koliko otprilke vremena treba za ovaj predmet?
Mozes li napisati pitanja ako nije problem i kakav je prof?Curee koje ste jucer odgovarele kod prof. Davora, jel vam upisao ocjenu?
Mogu naravnoMozes li napisati pitanja ako nije problem i kakav je prof?
Tako je, u 5 satiDanas mi izvanredni imamo predavanje?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.