Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mjera s istovrsnim učinkom znači da neka nacionalna mjera ima isti učinak kao i količinsko ograničenje.Moze netko objasniti mjeru s istovrsnim ucinkom, i diskriminatornu i nediskriminatornu mjeru
Hvalaa
Hvala punoMjera s istovrsnim učinkom znači da neka nacionalna mjera ima isti učinak kao i količinsko ograničenje.
Količinsko ograničenje npr. ne može se uvesti više od 5 tona nečega je zabranjeno.
A mjera koja kaže proizvod mora imati potvrdu porijekla da dođe na tržište, znači ima isto takav učinak jer smanjuje broj potencijalno uvezenih proizvoda.
čl. 34/35 kad ih pojednostavniš glase: zabranjeno je količinsko ograničenje uvoza/izvoza i sve mjere koje imaju istovrsni učinak kao i količinsko ograničenje.
Diskriminatorna mjera već u tekstu diskriminira uvozni proizvod. Piše u njoj da uvozni ili strani proizvod da se stavi na tržište mora zadovoljiti neko pravilo.
Nediskriminatorna mjera jednako tretira uvozne i domaće proizvode.
Profesorica Selanec je odlicna! Pojasni ti pitanje, da da razmislis, pomogne ako zapnes. Pita od osnova pa sve do mjera i ucinka. Ako povezes s nekom presudom je samo dodatni plus ali nije inzistirala na slucajevima. Zaista pristupacna, nemate se ceg bojat.. dapace ja sam prezadovoljna profom!Pozdrav,jel netko ide na rok 11.2?
Trenutno ispituje Selanec jer su drugi odsutni??ima li itko isustva sa usmenim kod nje?
bilo kakva info bi dobro dosla…. hvwla
i ja idemPozdrav,jel netko ide na rok 11.2?
Trenutno ispituje Selanec jer su drugi odsutni??ima li itko isustva sa usmenim kod nje?
bilo kakva info bi dobro dosla…. hvwla
da li pita i prvi dio knjige ili je dovoljno znati osnovno, izvore, akte, razlike u njima, načela i slično...Profesorica Selanec je odlicna! Pojasni ti pitanje, da da razmislis, pomogne ako zapnes. Pita od osnova pa sve do mjera i ucinka. Ako povezes s nekom presudom je samo dodatni plus ali nije inzistirala na slucajevima. Zaista pristupacna, nemate se ceg bojat.. dapace ja sam prezadovoljna profom!
Jesi pocela uciti i uz cega ucis?i ja idem
Može, na mail [email protected]Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Pozdrav, možeš i meni proslijediti tu skriptu.Može, na mail [email protected]
[email protected]Pozdrav, možeš i meni proslijediti tu skriptu.
možeš meni poslati na e-mail tu skriptu [email protected]Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Dali netko ima od kolegice skriptu sa pitanjima da mi proslijedi na mail [email protected]Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Mozes i meni poslati skriptu: [email protected]Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Hej, možeš li i meni poslati?Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.