hedviga
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
daj mailima li ožda netko te slučajeve da mi ih maila?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daj mailima li ožda netko te slučajeve da mi ih maila?
koliko znam, ne postoji nikakva knjiga s presudamaLjudi zna li netko gdje mogu nabaviti knjigu s onim presudama??? Treba mi za petak, pa bih vas molila...
Hvala!!!
hmmmm, dam se kladit da nam ju je pokazala na predavanju, plava knjiga...koliko znam, ne postoji nikakva knjiga s presudama
same presude skineš na pravo.hr, katedra za europsko javno
knjiga od Hartleya, vjerojatno se da fotkat u knjižnici PF, tmt14
u Hartleyoj knjizi presude su spomenute, ali to nije knjiga koja sadrži isključivo presudehmmmm, dam se kladit da nam ju je pokazala na predavanju, plava knjiga...
a mozda sam nesto pomijesala... : )
Skinula, to mi je dosta?
Hvala Hedviga!! : )
imaš na pravo.hr pod katedra za EJP tekstove koji to objašnjavajukako znamo da direktive imaju posredni učinak??
interpretativni učinak, koji je to?
zna li netko
da, info s neta se odnosi na institucije EUmeni je isto taj Hartley koma, ja sam našla dosta toga po netu, a kada pogledam ova pitanja malo toga pita iz Hartleya, više je podataka koje moraš sam nać po netu i sl. a i sve su informacije u Hartleyu zastarjele.
pa slucajeve uci s katedre... rekla je prof. da je to dovoljno...da, info s neta se odnosi na institucije EU
to je relativno lako apdejtat
al ovi slučajevi, to je tak porazbacano po Hartleyu i nemreš izvuć neku bit
a ovo od Rodina u pdf-u je jasnije, samo ima toga dosta..
daa?? a nije 25-og??supeerja učim po skripti iz skriptarnice.čini mi se da su slučajevi tamo dosta dobro pojašnjeni,koliko je to moguće
ispit je 27.11. u 14h
ja učim po skripti iz skriptarnice.čini mi se da su slučajevi tamo dosta dobro pojašnjeni,koliko je to moguće
ispit je 27.11. u 14h
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.