Dajana0000
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Mogu i ja zamoliti da pošalješ skriptuNema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
[email protected]
Hvala unaprijed!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mogu i ja zamoliti da pošalješ skriptuNema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Jel bi mozda mogla i meni poslati? Hvala unaprijed!Nema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
Pozdrav kolegice, ako nije problem, zamolila bi ako mozes mozda i mene poslati skriptu svoju. Hvala Ti! [email protected] , hvala punoNema ,mogu ti poslati svoju skriptu, izvan nje nema pitanja. Ima 20 stranica.
da ja evo pišem predstojniku i krešićki e-mail a mogla bi i ti i još netko tko radi da nam se to prebaci u popodnevni terminJesam li ja to krivo shvatila ili su predavanja za ovaj predmet u ovom semestru stavili skupa za izvanredne i redovne u terminu od 14:00 do 15:30 ????
Termin fenomenalan za nekoga tko radi -.-
Ili bar da omoguce pracenje i uzivo i online jer popodnevni termini su stvarno prepuni :/da ja evo pišem predstojniku i krešićki e-mail a mogla bi i ti i još netko tko radi da nam se to prebaci u popodnevni termin
napisala sam e-mail krešićki i predstojniku i zakeljila im raspored od prošle godine kako je to bilo dobro organizirano. I zgrade su obnavljale i bila je korona. Predavanja su slijedila jedno iza drugoga. Vidi dolje prijašnji raspored, pa stoga ne vidim razlog da tako ne bude i ove. Napiši i ti e-mail čim nas je više promijeniti će raspored. Meni je više za Pravo europske unije radi kolokvija.Ili bar da omoguce pracenje i uzivo i online jer popodnevni termini su stvarno prepuni :/
Kolokvij je 3.12., a za gradivo nije rekao ništa, do sad smo došli do odgovornosti za štetuPozdrav, dali znate kada je 1. kolokvij iz prava EU i koji dio gradiva obuhvaca? Hvala
HvalaKolokvij je 3.12., a za gradivo nije rekao ništa, do sad smo došli do odgovornosti za štetu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.