AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Predavanja za treću godinu

zvrka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Jel možda netko zna jesu obavezna predavanja iz poredbenog ustavnog i iz konzularnog prava? pošto profesori prozivaju svaki sat, jel bi mogli dobit potpis na kraju semestra ako ne dolazimo redovito?
i ako možete napisat potrebnu literaturu za te ispite? unaprijed puno hvala...

Pozojsky

E..i ja sam izvanredni...molila bi da me netko ispravi ako griješim
meni su znaci OBAVEZNA
-vjezbe upravno postup.
-info radionica
-nomotehnika
A lokalna & pred.upravno postup.nije obavezno...
ako sam dobro skuzila...tnx unaprijed !

hedviga

E..i ja sam izvanredni...molila bi da me netko ispravi ako griješim
meni su znaci OBAVEZNA
-vjezbe upravno postup.
-info radionica
-nomotehnika
A lokalna & pred.upravno postup.nije obavezno...
ako sam dobro skuzila...tnx unaprijed !
jap Pozojac, dobro si skužila
morala buš na neko vreme ipak van z podroomčeka, heheheh:tongue2:

muholovac

ej..jel bi netko točno mogo reči kad počinju predavanja za izvanredne..nisam iz zga pa nemogu pogledat na faks..ugl..na forumu nađoh da počinju 3.12..sad je tu netkonapisal da 30.11..al mislim da je to ned..pa..ak nije problem da netko ko je baš bio na faksu baci oko na oglasnu ploču..puno hvala..

Tompa

ej..jel bi netko točno mogo reči kad počinju predavanja za izvanredne..nisam iz zga pa nemogu pogledat na faks..ugl..na forumu nađoh da počinju 3.12..sad je tu netkonapisal da 30.11..al mislim da je to ned..pa..ak nije problem da netko ko je baš bio na faksu baci oko na oglasnu ploču..puno hvala..
Sljedeći ponedjeljak 30-tog u 17 sati počinju predavanja - kreću s Upravno postupovnim.

mena

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kad su vježbe iz upr.postupovnog,ako netko zna? tu piše 4.i 5.12, al 5.12.je subota...

Dalida

kad su vježbe iz upr.postupovnog,ako netko zna? tu piše 4.i 5.12, al 5.12.je subota...
Vježbe su ti četvrtak, petak i ponedjeljak (03.,04. i 07.12), Gundulićeva, dvorana IX, početak u 17.00 ;)

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Vježbe su ti četvrtak, petak i ponedjeljak (03.,04. i 07.12), Gundulićeva, dvorana IX, početak u 17.00 ;)
da li su te vježbe i za izvanredne i dali izvanredni uopće moraju na vježbe ??

kad su te vježbe na koje izvanredni trebaju ići ??? pitam za sve ( informat. radionicu, vježbe iz uprv. postup. i za vježbe iz nomotehnike )

zoki

da li su te vježbe i za izvanredne i dali izvanredni uopće moraju na vježbe ??

kad su te vježbe na koje izvanredni trebaju ići ??? pitam za sve ( informat. radionicu, vježbe iz uprv. postup. i za vježbe iz nomotehnike )
e to imene zanima zna li tko kojeg datuma su te vježbe

majolada

sve troje vježbe za izvanredne studente su u u 12 mjesecu,još se nezna točno koje su koji dan,znat će se vjerojatno sredinom 11 mjeseca
3 dana traju one iz upravno postupovnog,2 dana one iz nomotehnike i 2 dana informatička radionica,
vježbe službeno traju od 5 do 9 no većinom završe oko 8,informatička radionica je prošle godine završila još ranije,jedino su vježbe iz nomotehnike onaj dan kad ih je držala sutkinja banić trajale točno od 5 do 9 uz dvije pauze
koliko sam ja skužila prošle godine na informatičku radionicu se mora doći(potpisuješ se na papir) jer potpis u indeks dobiješ samo ako si došao,prošle godine je poslije pauze nekoliko ljudi otišlo pa je prof i poslje pauze opet dao da se potpišemo
na vježbe iz upravno postupovnog prava se ne mora dolaziti ali onda se na konzultaijama dobije više težiš zadataka a na vježbama se piše zadnji dan samo jedan zadatak i možete si i međusobno pomagati
vježbe iz nomotehnike također nisu obavezne i zadaci se u oba slučaja pišu samostalno kod kuće

zoki

bok , zna li netko kojeg datuma počinju vježbe iz nomotehnike, postupovnog i inf. radionice jel možda ima na faksu izvješeno jel tko vidio možda

majolada

bok , zna li netko kojeg datuma počinju vježbe iz nomotehnike, postupovnog i inf. radionice jel možda ima na faksu izvješeno jel tko vidio možda
vježbe iz upravnog postupovnog počinju 2.12 a za ostalo si pogledaj,sve piše na stranici od faksa pod stručni studij javne uprave,3godina,predavanja za izvanredne

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks