Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
je,na stranici od prava,pod društveno veleučilišta.al samo za predmete smjera,za izborne predmete još nisu stavili...jel objavljen raspored predavanja za izvanredne???
Informacija o početku obavljanja prakse u ak.god. 2010/2011rekli su da praksa počinje početkom 3. mjeseca, a jos nisu stavili popis na net... dal zna netko nešto o tome?
ne moraš biti na predaVAnjima ali svakako ti je korisno,pošto znaš da se na našem faksu stalno mijenja literatura...molim vas da netko od izvanrednih napiše da li je bilo što važno na predavanjima za 3.godinu? npr.o ispitu , literaturi? hvala
prvi puta nije bilo niti potpisa niti prozivanja, a koliko sam skužila da će kontrolirat jer rekao je da smijemo tri puta izostat, te da na predavanja ponesemo bilježnicu, zakon o upravnom postupku i uredbu o natpisnoj ploči i zaglavlju jer će nam to trebat za pisanje vježbiZanima me za vjezbe iz upp-a dal profesor kontrolira tko dolazi? Nisam bila prvi put...
naravno da mogu :happy:da li izvanredni studenti mogu ici na predavanja za redovne?
Ako baš hoćeš,na predavanja za redovne možeš pozvat i svoje frendove iz srednje koji sad studiraju recimo ekonomiju,učiteljski i FER ili su zaposleni u ZG cestama..Samim time proizlazi da ti možeš normalno i bez ikakvog ustručavanja pohađat predavanja za redovne makar si izvanredan..da li izvanredni studenti mogu ici na predavanja za redovne?
jesi redovan ili izvanredan student? ako i izvanredan, niš posebno nismo radili, bili smo na pravnom u njihovoj informatičkij dvorani, sjuedili za kompjutorima, i pratili predavanje kak nam je on govorio da uđemo na neke stranice i tražili neke podatke...a jel može netko objesniti što se radi na informatickoj radionici?
upravno postupovno pravo i vježbe, lokalna samouprava i nomotehnika su pismeni, a ostali su svi usmeni, zapravo ovisi koji smjer upisuješ, u upravno - pravnom su svi usmeni, a i mislim da su izborni svi usmeni.Nisam sigurna gdje bih postavila ovo pitanje... uglavnom zanima me kako stoje stvari s pismenim/usmenim ispitima na trecoj godini. Koliko ima kojih? Hvala![]()
Izvanredni inače nemaju radionacu sa redovnima, ako se ne varam oni samo 2 dana toga imaju. No ako netko želi od izvanrednih ić na radionicu redovnih neka se javi profesoru pa pita je može.jel mogu izvanredni u informatičku radionicu sa redovnima
kakav je uopće ispit iz tog predmeta
isto tako nomotehnika, što se piše na ispitu
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.