AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Psihologija u javnoj upravi

lucijus

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege, koji bi bio primjer djelovanja socio-ekonomskog statusa na rezultat na testu inteligencije? Baš na tom predavanju nisam bila..

Objavljeni su rezultati na stranici po predmetom, ispod prezentacija. Pise rezultati 2. kolokvija . Da li netko zna sta dalje sad? Nema nikakvih uputa

Tajanasch

Pitanja s ispita za izvanredne:
- uloge rukovoditelja (samo nabrojati)
- što su predrasude i napiši primjer
- otvorena i zatvorena pitanja i primjer
- konsenzus dobre i loše strane i objasni kad se odluka donosi konsenzusom. Mislim da je bilo još jedno, ali se ne mogu sjetiti. Uglavnom, jako lagano. ...ako se nauči :D

05052711

Pitanja sa današnjeg usmenog
-komunikacija, sastavni djelovi djelotvornog slušanja,temeljne komunikacijske vještine, zakoni komunikacije, samoispunjavajuće proročanstvo, predrasude, vrste pitanja, socijalna kognicija,

Anja

Je li netko prijavio ispit za 16. 2.? Meni na studomatu piše datum ispita 26. 2. Je li to neka greška ili je ispit stvarno 26. 2., a ne 16.?

Radica

najbolje da pošalješ mail profesorici ili profesoru. Ali, mislim da je 26. ako piše u studomatu

mare1205

profesorica je na službenom putu u Indiji, poslala sam joj jučer mail pa mi je tak odgovorila.
ispit je 26.02.2015.

Antonija

koliko vidim sad ima brdo prezentacija,a bile su samo 3 :hm: jel još netko ide sad na rok? jel treba to sve učiti?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks