Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ko manje više svi profesori, ako me kaj raspali onda je to tipkanje po mobitelu. to sam doživjela na informatici i na obiteljskom. postave pitanje i onda drk po mobitelu ...užassssU mojem slučaju Gotovac stvarno nije bio ok tj. stvarno sam učila to dugo vremena i smatram da sam dobro naučila, a srušio me samo zato kaj nisam sve rekla ko i u zakonu. :surprised: Tome u prilog govori i činjenica da sam sad kod prof. Grgurev dobila 4 što znači da sam znala. Plus on je tipkao na mob i dekoncentrirao me i uopće nisam imala dojam da me sluša. Ugl po meni nepravedno me rušio.
koji frajer... :wtf:profesor Gotovac je čak na predavanjima sam rekao da ako želimo Radno položit bez dodatnih komplikacija da izbjegavamo njega na rokovima (očito šala u kojoj ima puno istine)
postoji caka što ima toga puno i zakon o mirovinskom osiguranju je kompliciran (bar bih rekla da je tako velikom dijelu studenata).koliko vidim po materiji nije to nešto preteško al sigurno postoji neka caka
rekla bih da je najbolje iz zakona, možda samo ova 3 manja i manje bitno zakona može iz skripte od sanjek, ali treba vidjeti da li se što promijenilo. tako da bih ti ja opet preporučila samo zakone ako imaš vremena.počinjem učiti predmet pa me zanima iz čega njabolje učiti koje je skripta najbolja i dovoljnja, dal bolje učit po knjizi i po zakonima te kakva su isustva sa ispitom
hvala i ja osobno mislim da je po zakonim najbolje tj. natočniji supostoji caka što ima toga puno i zakon o mirovinskom osiguranju je kompliciran (bar bih rekla da je tako velikom dijelu studenata).
rekla bih da je najbolje iz zakona, možda samo ova 3 manja i manje bitno zakona može iz skripte od sanjek, ali treba vidjeti da li se što promijenilo. tako da bih ti ja opet preporučila samo zakone ako imaš vremena.
koliko si dugo učila otprilike,da usvojiš sve to ,pa tu ima toliko zakona,pitanja su članci ,te koliko je dovoljno odgovoriti,mislim ne možeš sve to učiti napamet,iako je sve zanimljivo i lako se pamti.hvalaja sam bila jučer god grgurev, bilo nas je samo 3, a pošto sam prva odgovarala ne znam kako su cure prošle
pitanja : predmet kolektivnog ugovora, zaštita prava iz kolektivnog ugovora i mirovinski faktor
profesorica je bila skroz korektna, pitala me par potpitanja iz mirovinskog još, prava iz mirovinskog osiguranja, formula za mirovinu, aktualna vrijednost mirovine, i eto to je toprošla sam
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.