lorena0810
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege moze pomoc...dal trebamo ucit prespektive antidiskriminacijskog prava i radni odnos drzavnih sluzbenika?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala. Al to su pitanja iz zakona..jel tak...a ovo su knjige...pa ne vidim poantu ucit i knjigu i zakonlorena, mislim da da.. kada sam ja bila na ispitu, bila su pitanja vezana uz državne službenika, ja sam izvukla viktimizaciju, pa me odmah pitala i neizravnu diskriminaciju, pa sada pretpostavljam da je moglo biti bilo koje pitanje o diskriminaciji, odnosno iiz tog zakona. ja sam bila kod grgurev.
Hvalaaha, oprosti... knjiga od potočnjaka i ova o diskriminaciji nije se ispitivala, barem ne na ovom roku.a nisam niti primjetila da prije.
Koliko ti dugo trebalo da riješiš građansko? Ja sam sad dala radno i bilo mi je baš teško, nadam se da građansko bude malo lakšeevo bacam se i sama nakon ove muke sa građanskim,na ovo pa sad da pitam -na katedri za radno-da li skidam Zakon o mirovinskom osiguranju-Osnovni tekst zakona 157/13 ili ZOMO autorski pročišćeni tekst,da sad ne listam jer me gp ubio![]()
ajde, barem nisam sam na komisiji :euforija::boks:ja sam komisijakod mene su tri sigurno :euforija:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.