Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Gregurev,Gotovac , Vukorepa... Ulazibse po jedan ..nisam proslako je bio na KOmisiji? i koliko studenata ide unutra?
i jesi prošla?
jel pitaju teska pitanja na komisiji? i kolika je prolaznost? i jel se i tamo vuku kartice?Gregurev,Gotovac , Vukorepa... Ulazibse po jedan ..nisam prosla
Pitaju osnove i pitaju te hoces li izvlacit karice ili da ti oni postave pitanje, a prolaznost onako mislim da nas je bilo nekih 10 i proslo 3 il 4jel pitaju teska pitanja na komisiji? i kolika je prolaznost? i jel se i tamo vuku kartice?
ufff.... žao mi je, moj kolega je polagao i prošao je...bar netko ....Gregurev,Gotovac , Vukorepa... Ulazibse po jedan ..nisam prosla
piše u prvom postuJel mi molim Vas netko može reći ispitnu literaturu za radno i socijalno pravo.Hvala.
Imamo novi podforum Ocijeni profesora i temu za svakog: http://www.upravnistudenti.net/ii-godina-122/doc-dr-sc-ivana-vukorepa-1824/Možeš mi reći molim te kakva je Vukorepa ko prof? Kakvi su tvoji dojmovi?
Možeš li mi reći koja je to točno tvoja skripta iz skriptarnice?ovako ja sam prosla kod vukorepe i dobila 3. zakon o radu ucite iz zakona i to moras znati sve.nema nista sto mozes izostaviti... zdravstveno uci po skripti mojoj iz skriptarnice........a mirovinsko iz zakona...mirovinsko je najgore jer ga se treba razumijet.... i obavezno zakon o drz.sl jer su im to eliminacijska pitanja...........knjiga se isto tako mora znati ,ali ako znas reci 5 postenih recenica nece cijepidlacit
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.