Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala na informaciji, 9.11. više paše! :grin:Drugi tjedan u studenom su rokovi.
Ja sam učila zakone po skripti koju imaš u skriptarnici (cca 100-tinjak str) i imaš za skinut skriptu knjige ( 30-ak str) . Jedino što su se neki od tih zakona malo mijenjali, pa treba izmijenit neke stvari. Učila sam 10ak dana i dobila 3.Pozdrav ljudi..krećem ucit radno pa jel mi moze neko Dat link gdje da skinem zakone plis?i šta je najbitnije naučit a šta mogu po skripti ako neko moze pomoć
zašto ne možeš pristupiti skriptarnci? koju ti grešku javlja?Ahaa jel bi mi mogla Poslat skripte te dvije na e-mail ako mozes jer ne mogu pristupiti skriptarnici plis
Ne valja ti preglednik ili imaš neprilagođene postavke antivirusnog programa koji blokira i što treba i što ne treba (npr. skriptarnicu foruma)Da nista samo bijela slika cijeli ekran![]()
Pošalji mi mailAhaa jel bi mi mogla Poslat skripte te dvije na e-mail ako mozes jer ne mogu pristupiti skriptarnici plis
Da da, 7-10 dana intenzivnog učenja po cca 6-7h dnevno. Po meni jedan od boljih predmeta. Doduše, ima ga dosta ako se uči baš po zakonima, ali što se tiče gradiva,dosta lagano i svakodnevno pa većina stvari brzo ulazi u glavu.Svaka čast, u samo 10-ak dana si sve stigla?
Nema više rokova u siječnju. I to već zadnjih par godina. Taj u siječnju su ukinuli,ali zato imamo na ljeto 3 roka,umjesto dva ko prije.jel zna netko kad je rok u siječnju? ako ga uopće ima..
Ma ja sam knjigu isto po skripti prošla, i to ne sve nego sam si označila najbitnije što sam našla na forumu da najčešće pitaju. Nemoj se s tim pretjerano zamarat. Imaš unazad par stranica dosta objavljenih pitanja pa si prema tome vidi šta je najbitnije.To je istina, gradivo je životno što se tiče zomo-a, zozo-a i zor-a, ali ipak ima dosta stvari s kojima se neću nikada u životu susresti, a na ispitu ako ih ne znaš, gotov si. Muči me ta knjiga, mislim da nju neću uopće stići, samo ću je preletiti po skripti. Ako zapadnem kod prof. Gotovca, onda me knjigu neće ni pitati. Ili možda hoće...glava me već počela razbijat'.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.