AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ekipa, ako nije problem napisite koji dan, u koliko i kod koga imate ispit? Ako budem imala vremena, dosla bih na slusanje :) hvala

Silvia

Danas smo kod prof. Gotovca bile dvije curke i ja. Vukla sam dvije kartice, žutu i bijelu, aktualna vrijednost mirovine i stranke kolektivnog ugovora i koga sve obvezuje. Nisam uopće briljirala, puno sam se ponavljala, na neka nisam niti znala odgovor, no pričala sam sve što sam znala o svakom pitanju. E sad, ne znam dal on baš sve dobro čuje dok surfa netom i tipka po mobitelu, ali nisam se dala smesti. Pita svoja standardna pitanja, pravo na prof.rehabilitaciju, prava iz obveznog mirovinskog, pravo na naknadu troškova prijevoza u vezi s korištenjem zdravstvene zaštite, osnovna mirovina, sudski raskid ugovora o radu, temelj za zasnivanje radnog odnosa u državnoj službi... Bitno je da pričate, da profesor vidi da ste učili. Što se tiče njegovog imidža da je strog i ne znam kakav, nisam niti u jednom trenu osjetila da je strašan ili strog, čak dapače, svima nama je rekao neka ga ne mrzimo zbog ovog ili onog, ali da neke osnove moramo znati i neka dođemo na konzultacije i da će drugi puta biti bolje. Kako bilo, ovo je prošlo i idem dalje!

laminat

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel stvarno tak teško napisati kojim danom su ispiti? čisto sumnjam da oni koji su prijavili i znaju tu informaciju, ne posjećuju ovu temu

hvala

tonka20

Gotovac najjaci profesor!:) Svake pohvale za njega,jedno od ugodnijih odgovaranja,strpljiv je,i izlazi u susret,covjek se toliko trudio da prodjem da mi je cak rekao da sama kazem sta najbolje znam o zozo(jer nisam znala odg ni na jedno pitanje iz tog zakona) prije toga sam mirovinsko odg obiteljska mirovina,mirovinski faktor obiteljske mirovine,profesionalna rehabilitacija..

noireht

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitanja sa jučerašnjeg roka kod prof. Vukorepa:

1. noćni rad, noćni radnik, zabrana noćnog rada
2. pridodani staž iz mirovinskog
3. hijerarhija pravnih izvora, standard pogodnosti

+ dodatno postavljala pitanja ( prestanak radnog odnosa državnih službenika, naknada plaće za vrijeme nezaposlenosti, izračun mirovine, što sve ulazi u mirovinski staž...)

asi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej da li imate broj telefona knjižare u Masarykovoj, naručila bih pa kasnije pokupila, hvala
Pozzz

brineta12

pitanja sa jučerašnjeg roka kod prof. Vukorepa:

1. noćni rad, noćni radnik, zabrana noćnog rada
2. pridodani staž iz mirovinskog
3. hijerarhija pravnih izvora, standard pogodnosti

+ dodatno postavljala pitanja ( prestanak radnog odnosa državnih službenika, naknada plaće za vrijeme nezaposlenosti, izračun mirovine, što sve ulazi u mirovinski staž...)
Koji dio abecede je bio kod vukorepe?

Zeljaa

Imam 2 pitanja :)
1.me zanima jel zna netko kod koga bi na sljedecem trebao biti pocetak abecede?
2. Za dio iz knjige jel dovoljna ona skripta od 30str za ravnicevu
Neki su mi rekli da su iz toga ucili pa me zanima misljenje i drugih koji su vec rijesili ovaj predmet :)

katarina.g

Jel mi može netko reć u vezi pitanja mirovinski staž i staž osiguranja šta se treba reći? Vidim da u zakonu ima više definicija

fakin

Super Moderator
je li može tko objasniti kako funkcionira usmeni iz ovog predmeta? vidim da se pisalo da se izvlače kartice, ima li određeno koliko je pitanje na kojoj kartici, odnosno iz kojeg područja su pitanja? vidim da se su spominju i žute i bijele kartice, u čemu je stvar? nadam se da će netko od onih koji su položili ili barem izašli na ispit malo pojasniti situaciji i olakšati barem taj dio ispita

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks