AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

studentca

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Pozdrav! Jel netko mozda zna sto treba promijeniti u skripti sto se tice ZOMO I ZOR-a?
puno toga. zakoni su novi. najbolje učit po zakonu a ne po skriptama. nadi si najčešća pitanja iz mirovinskog i zdravstvenog i uči to a kaj se tiče ZOR-a smatram da se treba sve znat jer se može izvući bilo što. pa čak i članak di se ima jedan stavak i smatra se da je možda nevažan

Luna20

Ja sam prvi rok bila kod Gotovca,kod njega vučeš dvije kartice..može biti iz bilo čega pitanje(knjiga,zakoni),iako mislim da on ne prakticira pitanja iz knjige,vec samo zakon..izvukla sam mirovinsko i zakon o radu.Ako dobro odgovoriš na te kartice(pitanja su mi bila prava iz mirovinskog i posebni uvjeti kod zakona o radu) on postavlja milijun drugih pitanja,skače s jednog zakona na drugi :D..drugi put sam bila kod Vukorepe ,kod nje pak vučeš 3 kartice različitih boja(jedna je obično iz knjige,druga mirovinsko ili zor, a treća može bit bilo šta)-izvukla sam različite kartice,ali su dvije bile iz knjige..Kod nje ispitivanje funkcionira tako da pozove 3 osobe unutra,kad jedna odgovara,druge nakon izvucenih kartica pisu koncept. Na koncept pises svega sta se sjetis,i onda ako dobro odgovoris ides na sljedece,ako zapnes,pokusava pomoci i stvarno ne rusi bezveze...TIP-pjevati Zakon o drzavnim sluzbenicima,ne oprasta niti jedan jedini fejl iz toga ,rekla je da je to nasa struka i da ga moramo znati.
I za Gotovca nemam stvarno nista lose za reci,nije strasan koliko se prica,stvarno je trazio osnove tako da sam si sama kriva za pad.

avidmar

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
a jel netko zna dal ispiti iz radnog budu baš točno pon kako je u studomatu ili može biti i u utorak ili srijedu?

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Zna li netko koji je jedini opći uvjet za sklapanje ugovora o radu? Naišla sam među pitanjima od Grgurev i to "jedini" mi odzvanja :D

Luna20

Zna li netko koji je jedini opći uvjet za sklapanje ugovora o radu? Naišla sam među pitanjima od Grgurev i to "jedini" mi odzvanja :D
To ti je ona minimalna propisana dob za sklapanje ugovora o radu-da ga može potpisati osoba koja je navršila 15 god i završila osnovno obrazovanje.Ako je i starija od 15, a mlađa od 18,a nije završila osnovno obrazovanje,se ne može zaposlit. :) čl.19.ZOR-a :)

realistica

Vukorepa je ispitivala danas u 14 dio abecede do slova g. Od 10 ljudi koji su izasli 2 ih je prošlo. Puno je ljudi palo jer knjigu od Ravnića nisu znali, pitanja tipa izvora radnog prava. Dosta je ispitivala vještake vezano za zdravstveno, kolektivni ugovor, invalidsku i osnovnu mirovinu.

laminat

Gotovac u četvrtak u 10, Grgurev u petak, mislim da je rasporedila na više termina, 14 i u 15 sati sigurno, ne znam jel ima još koji, nek kolege koji su kod nje potvrde

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks