AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

uniball

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
"Jako" mi je žao profesorice,,,,"jadna"..Sve se stvari nauče kroz radni vijek, a neke ti nikad neće niti trebati...
Baš! Nisu u stanju ni knjigu napisati za predmet, pa da imamo poštenu literaturu nego ovaj pokvareni cušpajz od od zakona. I onda preserans na ispitu. Pa, kako ne znate ovo, pa kako ne znate ono.

Ja se još mučim s ovim ispitom. Jer, jednostavno, pojma nemam što je bitno, a što nije.

JOIN-t

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Prvi put sam pao ispit i u cilju mi je proći sad ovaj rok,ZOR i knjige sam prošao, još mi je ostalo zakona ali rodiljne potpore su koma.Da li mi netko može reći da li to pitaju na usmenom.Hvala

nijo

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Prvi put sam pao ispit i u cilju mi je proći sad ovaj rok,ZOR i knjige sam prošao, još mi je ostalo zakona ali rodiljne potpore su koma.Da li mi netko može reći da li to pitaju na usmenom.Hvala
Mislim da kod svih izvlačiš kartice tako da ti sve ovisi o sreći

JOIN-t

Tek sam sad vidio da je novi Zakon o tržištu rada, ma baš super:(
Da li netko zna da li su velike promjene.Hvala

JOIN-t

Kad će objaviti ispit
[DOUBLEPOST=1560504912,1560339844][/DOUBLEPOST]ova neizvjesnost me ubija, odjave su prošle a ništa još ne piše:(

Mala Ana

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moze li neka dobra dusica, za nas slusace objavit tu kad su rokovi kad im izadje na studomatu? Unaprijed hvala!

ana.spoljarec

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Joj,prestanite plasiti ljude s tim da je neki profesor ovakav ili onakav. Kao da stres od samog ispita nije dovoljan. Osobno sam imala iskustva da neki profesor koji je meni bio super,osobi poslije mene je bio katastrofa. I tako je sa svima.
Sto se tice Vukorepe,kao odgovor na post iznad, ja sam pala kod nje, ali sve u svemu okej ispitivacica, iako trazi jako puno i za prolaz se mora znati sve

Ina1983

Bila sam kod Vukorepe, prošla od prve, od 3 pitanja od a do ž sam znala jedno, za ostala 2 sam pričala ono što znam, ali ni blizu odgovoru na prvo. S obzirom da se može birati redoslijed kojim se želi odgovarat probajte tak, prvo izabrat ono kaj najbolje znate. Traži povezivanje zakona što mi je i logično, npr.pitanje zaštita radnika kod privremene nesposobnosti...povezala sam sva 3 zakona u odgovoru i to joj se svidjelo, mislim da sm zato i prošla. Sretno

mape5

Super Moderator
hehe... pa ne plaši se ljude ako im odgovoriš kakav je koji profesor. Zapravo postoji na forumu ocijenite profesora - pa ocjenjujte ih.
naravno da treba uzeti u obzir subjektivitet prilikom izjavljivanja dojma o pojedinom profesoru.

u naravi, oni su svi super, ali kao što sam već negdje na forumu rekla - pred ispite se svi povampire-
ko je učio proći će bolje, ko nije -neće.
to su vam čari studiranja :)

Ina1983

E da, odgovor na ono pitanje o poljoprivrednicima, od kojih su rizika osigurani, razlika je kod prava na invalidsku, oni imaju pravo samo na IM kod potpunog gubitka RS, ne i djelomičnog.

JOIN-t

Današnja pitanja-kolektivni višak radnika, pomirbeni sporazum i arbitražna odluka kao izvor rad. prava, prava na zdrav. zaštitu, dodatno poslovno uvjetovani otkaz. Prošao i riješio se muke

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks