AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Radno i socijalno pravo

maja1307

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Upravni studenti ne odgovaraju izračunavanje mirovine, jel tako? To je od čl. 79. do čl. 88. ("određivanje mirovine")?
Itekako odgovaraju!
[DOUBLEPOST=1549715706,1549715573][/DOUBLEPOST]
Poljoprivrednici od kojih rizika su osigurani gdje se to nalazi u hzmou? Nemogu nigdje pronaći. Hvala
Pise nesto u članku 11. No, nisam sigurna da je to to

lid88

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Itekako odgovaraju!
[DOUBLEPOST=1549715706,1549715573][/DOUBLEPOST]
Pise nesto u članku 11. No, nisam sigurna da je to to
Neki su govorili kao da je profesorica rekla da se ne odgovara taj dio ako smo javna uprava

maja1307

Moji dojmovi sa ovog ispita: sve je stvar sreće i koja pitanja izvučeš, ali mora se baš sve znati. ZOR ko oče naš, ZOMO isto tak, pogotovo uvjete za sve mirovine, formulu i znati objasniti što je što.. ZOZO isto znati, a za sve ostalo koristite prezentacije sa katedre.
Ja sam jučer napokon položila kod Vukorepe, dugo sam se borila i trebalo mi je vremena da sve sjedne. Preporuka: otiđite slušati ispit, jer pomaže (ne samo iz ovog predmeta, već iz svih ostalih). Od nas 10, prošlo nas je 3. Profa je popi.... jer se kao nisu znale osnovne stvari..
I prestanite biti dosadni sa tim iz čega da se uči, kolko treba vremena da se nauči, di se nađu skripte i ono di je uopće ta katedra i bla bla bla.. uložite malo truda i sve ćete pronaći.
Jer sve je to individualno kolko kome treba da nešto nauči.

Baj - Baj :D

uniball

Pozdrav,

išao bih na predvanja, ali imam par nedoumica.
Je li zna netko imaju li izvanredni i redovni isti broj sati predavanja?
Na koja je bolje ići?
Kad točno počinju predavanja za redovne?

Za izvanredne točno piše:

fakin

Super Moderator
Pa normalno da je bolje ići na predovna predavanja ako možeš. Na izvanrednima se u ovako velikom predmetu gotovo ništa ne stigne obraditi. Ne stigne se sve ni na redovnim predavanjima, ali većina toga da.

Pa predavanja za redovne u ljetnom semestru počinju od sutra.

pilotlin

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Usmeni danas kod prof. Vukorepe: radno pravo u užem i širem smislu, osiguranici u zdravstvenom (navesti koji su, koja prava ostvaruju i nabrojiti naknade), sudjelovanje radnika u odlučivanju (broj članova radničkog vijeća, na koji način sudjeluju - obavješćivanje, savjetovanje i suodlučivanje, sve o suodlučivanju) + prestanak državne službe i posebno o izvandrednom i redovitom otkazu.
[DOUBLEPOST=1554837663,1554837595][/DOUBLEPOST]Usmeni danas kod prof. Vukorepe: radno pravo u užem i širem smislu, osiguranici u zdravstvenom (navesti koji su, koja prava ostvaruju i nabrojiti naknade), sudjelovanje radnika u odlučivanju (broj članova radničkog vijeća, na koji način sudjeluju - obavješćivanje, savjetovanje i suodlučivanje, sve o suodlučivanju) + prestanak državne službe i posebno o izvandrednom i redovitom otkazu.

kristinac

Moji dojmovi sa ovog ispita: sve je stvar sreće i koja pitanja izvučeš, ali mora se baš sve znati. ZOR ko oče naš, ZOMO isto tak, pogotovo uvjete za sve mirovine, formulu i znati objasniti što je što.. ZOZO isto znati, a za sve ostalo koristite prezentacije sa katedre.
Ja sam jučer napokon položila kod Vukorepe, dugo sam se borila i trebalo mi je vremena da sve sjedne. Preporuka: otiđite slušati ispit, jer pomaže (ne samo iz ovog predmeta, već iz svih ostalih). Od nas 10, prošlo nas je 3. Profa je popi.... jer se kao nisu znale osnovne stvari..
I prestanite biti dosadni sa tim iz čega da se uči, kolko treba vremena da se nauči, di se nađu skripte i ono di je uopće ta katedra i bla bla bla.. uložite malo truda i sve ćete pronaći.
Jer sve je to individualno kolko kome treba da nešto nauči.

Baj - Baj :D
"Profa je popi.... jer se kao nisu znale osnovne stvari.."

"Jako" mi je žao profesorice,,,,"jadna"..Sve se stvari nauče kroz radni vijek, a neke ti nikad neće niti trebati...

Posljednje uređivanje:
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks