Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Odeš na ovaj link i tamo sve pišebok svima želim Sretan Uskrs ako mi netko može pomoći da mi objasni, postupak za utvrđivanje invalidnosti i tjelesnog oštećenja, kak postupak ide uopće, u kojem članku i gdje mogu uopće vidjeti za taj postupak gdje to piše, i da kad je utvrđena invalidska mirovina da li osiguranik može raditi skraćeno radno vrijeme hvala
odma odgovaraš ,ne piše se konceptda li se kod gotovca piše koncept ili odmah kad ti postavi pitanje moraš odgovorit.)
hm prije bi rekla znanja da treba imati,jer ako vidi da znaš,ne gnjavi puno,treba znati ova njegova najslađa pitanjaa znam da nije ali možda ćeš imati sreće i znanja pa će ti biti ok
molila bi odgovor na ova pitanja :
1.NALOZI DRŽAVNIH SLUŽBENIKA?
2.OBVEZE DRŽAVNIH SLUŽBENIKA?
3. ODBOR SINDIKATA ZA KOLEKTIVNE UGOVORE?
4. SASTAV SLUŽBENIČKOG I VIŠEG SLUŽBENIČKOG SUDA?
HVALA!
kolektivni ugovor,proširena primjena,sudski raskid ugovora o radu,socijalni razlozi kod otkaza,i neka dva pitaja koja sam zaboravila jer ih uopće nisam razumjela,ali baš moraš točno odgovorit ne smiješ okolišat!eto.)možeš li nam napisati piatnja koja te pitao?puno hvala
RAZLIKA DRŽ.SLUŽBENIKA I RADNIKA U GOSPODARSTVUjao, zadavila bi ih!!!
savjet: sljedeći put šalji poštom prijavnicu s povratnicom i dodi na ispit s povratnicom, za svaki slučaj
trebam pomoć malu! nije mi baš kristalno jasno što treba reći kod razlike državnih službenika i radnika u gospodarstvu??? :/
također, što reći kod zapošljavanja u gospodarstvu (da se klapa ugovor o radu koji mora biti u pisanom obliku, vrste ugovora o radu, recimo da se zasniva radni odnos putem otvorenog natječajnog postupka...)???
dodala bih jošPitanja kod asistentice Grgić danas:
osiguranici mirovinskog osiguranja
raspolaganje državnim službenicima
poslovno uvjetovan otkaz ugovora o radu
zdravstvena zaštita
disciplinska odgovornost državnih službenika
rodiljni dopust
sklapanje kolektivnog ugovora
pravilnik o radu
otkaz uvjetovan skrivljenim ponašanjem radnika
to je sve čega se sjećam
prošao?!da li se ova 4 prof što ispituju da li se oni mijenjaju ili uvijek jedan te isti ispituje prvi dio abecede, te jedan te isti drugi dio itd.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.