Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Moja preporuka je primi se Zakona objeručke, skripta iz mog iskustva nije nikom pomogla. Istina zakona ima puno i nema ovo hoću ovo neću, nego koliko je meni poznato sve je BITNO.ljudi,jel ima tko savjet za ovaj ispit? ja ne znam od kud početi, a ispit se bliži,između je Božić i N.Godina :crazy: ...počela sam učiti zakon o radu-pa ima 300 članaka!! što je važno,što nije :confused2:
kakva je ova skripta u skriptarnici objavljena u 4 mj.2009? ne mogu se motivirati kada vidim ovaj zakon koliko ga ima,a ne znam što da samo pročitam a što treba baš naučiti...užas!
pomagajte ljudi
Ne znam koliko bi skripta bila dobra, i to još pisana u 4.mj iz 2009. godine s obzirom da ti se zakoni mijenjaju iz dana u dan, pa možeš usvojiti krive informacije. Najbolje ti je skinuti sve Zakone i učiti po njima, a ono o državnim službenicima pročitati iz knjige. Jedino ti preostaje naučiti sve iz zakona jer vidim da dosta detaljno pitaju, pa ti je moja preporuka da uzmeš si dovoljno vremena za učenje jer stvarno ima dosta toga. A pomoći ćeš si i tako da učiš dio po dio,a ne da se frustriraš koliko toga ima kad vidiš sve to...Eto, šta nam drugo preostaje...:sad:ljudi,jel ima tko savjet za ovaj ispit? ja ne znam od kud početi, a ispit se bliži,između je Božić i N.Godina :crazy: ...počela sam učiti zakon o radu-pa ima 300 članaka!! što je važno,što nije :confused2:
kakva je ova skripta u skriptarnici objavljena u 4 mj.2009? ne mogu se motivirati kada vidim ovaj zakon koliko ga ima,a ne znam što da samo pročitam a što treba baš naučiti...užas!
pomagajte ljudi
točno je!!Imam pitanje: u vodiču pod popis literature pise Zakon o mirovinskom osiguranju - samo članci 1-126a, Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju samo članci 1-67 i 103-111 i Zakon o zdravstvenom osig.zaštite zdravlja na radu samo članci 1-31.. Jel to točno ili ipak treba sve naučiti?
mislim da si za komisiju moraš pogledat na faksu na oglasnu ploču tamo piše kad je komisija?ljudovi jel ima itko ko ide na komisiju? idem 4 put..i nema nikave posebne grupe za komisijski ispit..samo su me stavili na raspored ko i inače..ne kužim..ma ubit će me to radno![]()
mislim da ipak ne treba,jer zasto bi inace stavili na popis..i ja sam na komisiji,i doci cu kad mi pise..kod gotovca sam:Smislim da si za komisiju moraš pogledat na faksu na oglasnu ploču tamo piše kad je komisija?
kad sam ja bila na ispitu u 9 mjesecu došao je jedan lik kojemu je bila komisija kad je bio na popisu, profa mu je rekla da ne može odgovarat već da dođe kad je komisija, eto pa sam zato mislilamislim da ipak ne treba,jer zasto bi inace stavili na popis..i ja sam na komisiji,i doci cu kad mi pise..kod gotovca sam:S
al ak sluucajno bude netko isao,i ak bude sta posebno pisalo,neka javi,zahvaljujem![]()
ici cu ja sutra na fax,pa cu vidjet..pa cu tu javit..ethm..da sve bi ja to razumijem..al jbg..nisam iz zga..tak da fakat nezz kaj da delam..sad u zga samo to ić vidjet..ma grozno..kak to nisu mogli na net staviti :S
ahaa..a ok..onda ipak idem sutra provjeritkad sam ja bila na ispitu u 9 mjesecu došao je jedan lik kojemu je bila komisija kad je bio na popisu, profa mu je rekla da ne može odgovarat već da dođe kad je komisija, eto pa sam zato mislila
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.