Andreja
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel itko zna?? plizzzzzzz:worshippy:dali Vukorepa pita europsko radničko vijeće?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jel itko zna?? plizzzzzzz:worshippy:dali Vukorepa pita europsko radničko vijeće?
ja sam u 7mj odgovarala kod nje i nije pitala. nadam se da se nije sad to promijenilo.:wink5:jel itko zna?? plizzzzzzz:worshippy:
vezano za Europu niti jedan to profesor ne pita, barem ne bi trebao jer ne spada u gradivo, tak je barem rekla prof grgić na predavanjimadali Vukorepa pita europsko radničko vijeće?
To spada pod literaturu, ali prof Grgić je rekla da naučimo samo bar definiciju da ona to ne pita, a da za druge nezna, a ja sam bila skinula sva pitanja s foruma i nisam vidjela da je itko to pitao.vezano za Europu niti jedan to profesor ne pita, barem ne bi trebao jer ne spada u gradivo, tak je barem rekla prof grgić na predavanjima
Asistentica Ivana Vukorepa - Gundulićeva 10, soba 13/I kat.jel netko zna gdje ispituje prof. vukorepa? znam da je u gundulićevoj, ali gdje?
da tak bi trebalo bit, al je na dekanskom to pitanje izvukao jedan dečko kod Gotovca i rušio ga jer nije znao, pa zato pitam... al hvala na odgovoru :crazy:vezano za Europu niti jedan to profesor ne pita, barem ne bi trebao jer ne spada u gradivo, tak je barem rekla prof grgić na predavanjima
0,6667, valjda :unsure:dali netko zna koji je mirovinski faktor kod invalidskog osiguranja,hvala![]()
taj gotovac je baš jadan uopće nam ne izlazi u susret nitko to ne pita osim njega strašan je odmah se naživciram kad ga netko spomeneda tak bi trebalo bit, al je na dekanskom to pitanje izvukao jedan dečko kod Gotovca i rušio ga jer nije znao, pa zato pitam... al hvala na odgovoru :crazy:
inače ti se to može vidjeti na pravnom, al meni neće ući na stranicu neznam zakaj :angry:dal neko zna kad je prezime sa J i kod koga...bolonjazahvalna
Ponedjeljak 08.11. u 10:00 sati, Grgurev, TMT 14dal neko zna kad je prezime sa J i kod koga...bolonjazahvalna
di si to čula? meni prvi glas :unsure:pa da ni meni...i čula sam nešto za predaju indexa 2 dana priije??? od kada to??? zbunjena...
potvrdujemljudi el i vama neće otvorit raspored ispita!!!nisam sigurna da li je prva grupa kod Vukorepe u utorak u 8 30!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.