Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Zakoni i proDa li netko zna jel se puno promijenilo u zakonu o mirovinskom iz 2010. s obzirom na one prošle zakone?
moraš baš sve naučiti jer na usmenom izvlačiš kartice s pitanjima, a pitanje ti može biti bilo koji članak iz zakona, čak i oni za koje misliš da ne treba, tako da ja ti preporučam uči sve, ali baš sve jer fakat nikad ne znaš kaj možeš izvuć :confused2:
i da, meni je lakše građansko :happy:
ja sam počela učit ovo čudo zvano predmet na našem faksu i mogu samo reć-WTF???pa grozno..sve kaj sam položila do sada je bilo niš...:confused2::sad:
sveeee...ali manje pažnje posveti jedino ono o europskom vijeću!!!Da li moramo znat apsolutno cijeli Zakon o radu ili ima nekih iznimkica???Hvala
na žalost sve trebaš učiti, ovo je jedan od onih predmeta kod kojih stvarno sve treba znati :angry:ljudi jel treba ucit zakon o zdravstvenom osiguranju zastite zdravlja na radu ? i ona odluka ustavnog suda, nju samo procitat il se i ona mora znat :S hvala unaprijed![]()
Taj zakon je ukinut i ne treba ga uciti.ljudi jel treba ucit zakon o zdravstvenom osiguranju zastite zdravlja na radu ? i ona odluka ustavnog suda, nju samo procitat il se i ona mora znat :S hvala unaprijed![]()
ukinut ali ga treba znati frendica je pala zbog toga jer nije znala taj zakon što znači da ga pitaju bez obzira što je ukinutTaj zakon je ukinut i ne treba ga uciti.
pa taj zakon ne pise u literaturi pa valjda ne treba.ljudi jel treba ucit zakon o zdravstvenom osiguranju zastite zdravlja na radu ? i ona odluka ustavnog suda, nju samo procitat il se i ona mora znat :S hvala unaprijed![]()
najbolje da ću učit još i ukinute zakoneukinut ali ga treba znati frendica je pala zbog toga jer nije znala taj zakon što znači da ga pitaju bez obzira što je ukinut
ja sam prošla radno i bez toga..nije istina da to pitaju..nitko to nije učionajbolje da ću učit još i ukinute zakone
ja sam cula da svatko sam ulazi i da svaki prof postavi bar po 1 pitanjeKakva su iskustava sa komisije? Ulazimo li jedan po jedan ili više, kao na ispitu?
Jesu li bar malo blaži?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.