Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Tako je ,potvrđujem svečano i ja sam jedan od njih:traca:Kod Gotovca svi pali.
čekaj baš svi? koliko vas je bilo?Kod Gotovca svi pali.
Jel možeš napisat neka od pitanja kod Gotovca?Tako je ,potvrđujem svečano i ja sam jedan od njih:traca:
Stvarno mislim da se traži previše detalja za 2, a profesor nije baš sklon pomoći, a da ne govorim o blokadi svojih moždanih vijuga...
ne mogu se ne složit! svaka čast! jasno i korektno. veliki likeeeeZA JOOJA-U, ti si sugurno slušala ispit za upravne i "skroz" si mjerodavna da komentiraš da su prošli, a nisu se proslavili. komentar ti i nije nešto lijep. Isto tako jučer je žena sa pravnog studija pala ispit i čudom se čudi , a stalno je govorila hodniku da mirovinsko nije niti pogledala, pa od kuda može izaći na ispit...ljepše bi bilo od tebe da si napisala pitanja koja su bila.
A zbog čega nebi bila "mjerodavna" komentirati njihovo znanje! Nisu znali osnovne stvari. Što sam trebala napisati? Da su imali tremu? Vukorepa postavlja više pitanja za svaku karticu koja se izvuće- da ti pomogne, a ako ta osoba ne zna odgovoriti ni jednu rečenicu na tu temu moj komentar je sasvim opravdan!ZA JOOJA-U, ti si sugurno slušala ispit za upravne i "skroz" si mjerodavna da komentiraš da su prošli, a nisu se proslavili. komentar ti i nije nešto lijep. Isto tako jučer je žena sa pravnog studija pala ispit i čudom se čudi , a stalno je govorila hodniku da mirovinsko nije niti pogledala, pa od kuda može izaći na ispit...ljepše bi bilo od tebe da si napisala pitanja koja su bila.
poanta je u tome da nikoga ne zanima što Vi mislite o nečijem znanju ili neznanju. ovdje smo da razmjenimo iskustva, pitanja, odgovore i strahove, a ne da se ocjenjujemo. ali eto, s druge strane nitko Vam ne može uskratiti pravo da komentirate, stoga, šta bi rekli Ameri, knock yourself out!A zbog čega nebi bila "mjerodavna" komentirati njihovo znanje! Nisu znali osnovne stvari. Što sam trebala napisati? Da su imali tremu? Vukorepa postavlja više pitanja za svaku karticu koja se izvuće- da ti pomogne, a ako ta osoba ne zna odgovoriti ni jednu rečenicu na tu temu moj komentar je sasvim opravdan!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.