marti
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
daa dali moramo zakone o drzavnim sluzbenicima i o suzbijanju diskriminacije??
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
daa dali moramo zakone o drzavnim sluzbenicima i o suzbijanju diskriminacije??
Obavijesti - Katedra za radno i socijalno pravoda li netko zna gdje je prof. Vukorepa objavila novu literaturu? nemogu nigdje naći. Unaprijed hvala
zakon se mijenjao, tako da moraš paziti u knjizi je stari zakon obuhvaćenJel se državne službenike može učit samo one stranice iz knjige? Ili baš treba zakon?
treba znat, jedan dečko je izvuko to pitanje kod Gotovca, a sad dal treba znat sve, to neznamjel treba znat europsko društvo i europsku zadrugu? i ako da, dal baš sve ili samo određeno nešt o tome?
da istina je, a to ti piše pokraj referade na oglasnoj pločineznam gdje da postavim ovo pitanje,al pošto se trenutnom bavim ovim predmetom pa ću tu.da li je istina da poslije recimo položenih ispita sa 1.godine moramo ić po nekakav žig kao potvrdu da smo sve položili iz prve godine i tek onda imamo pravo izać na ispite iz druge.ako je to istina ja ću se upucat jer sam dala već pol ispita sa druge godine a taj žig nemam.i ako treba gdje to pobogu piše???hvala...
i mene bi to zanimalo :unsure:jel mi može neko objasnit malo razliku između prava iz mirovinskog i prava na mirovinsko osiguranje
joj hvala ti,malo si me smirila,jel to idemo kod sanje dolje ili gore kod onih nadrkanih ženski u referadi baš?Ja to isto nisam znala, ali sam isla po zig nakon sto sam rijesila prvi ispit sa druge godine, znaci na pocetku recimo, i teta u referadi mi uopce nije gledala dalje po indexu vec je samo provjerila dal sam rijesila sve s prve godine.. ja sam rekla kao joj ne znam kak nisam dobila taj zig, svi ga imaju... i lupila mi je zig bez problema.
Joj mene su svi isprepadali kad sam skuzila da nemam taj zig a svi su ga imali, rekli su da mi se mogu ponistiti ti ispiti koje sam dala, i odmah sam se digla s kave i otisla u referadu. Bila sam gore, ne kod one usporene tete nego kod one druge, kad udes lijevo sjedi. Ma mislim da ti nece stvarati probleme.joj hvala ti,malo si me smirila,jel to idemo kod sanje dolje ili gore kod onih nadrkanih ženski u referadi baš?
okej hvala,odmah sutra idem...Joj mene su svi isprepadali kad sam skuzila da nemam taj zig a svi su ga imali, rekli su da mi se mogu ponistiti ti ispiti koje sam dala, i odmah sam se digla s kave i otisla u referadu. Bila sam gore, ne kod one usporene tete nego kod one druge, kad udes lijevo sjedi. Ma mislim da ti nece stvarati probleme.
Sretno :wink5:okej hvala,odmah sutra idem...
čl. 105.-120. Zakona o mirovinskom osiguranjujel mi može neko objasnit malo razliku između prava iz mirovinskog i prava na mirovinsko osiguranje
znam di je u zakonu mislila sam da onako neko na pojednostavljeni hrvatski onako skoro ko da idiotu objašnjavaščl. 105.-120. Zakona o mirovinskom osiguranju
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.