Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ej hvala..dobro je,ne treba,tek od listopada..ovdje ti sve piše:
Obavijesti*-*Katedra za radno i socijalno pravo
Da li kod Vukorepe odg po redu(popisu) ili kako zelimo? Koliko dugo ispituje? Hvala
jel ovo vrijedi i za izvanredne?! ja isto nisam imala pojma :/neznam gdje da postavim ovo pitanje,al pošto se trenutnom bavim ovim predmetom pa ću tu.da li je istina da poslije recimo položenih ispita sa 1.godine moramo ić po nekakav žig kao potvrdu da smo sve položili iz prve godine i tek onda imamo pravo izać na ispite iz druge.ako je to istina ja ću se upucat jer sam dala već pol ispita sa druge godine a taj žig nemam.i ako treba gdje to pobogu piše???hvala...
da moraš ići po žig, i za izvanredne to vrijedi, otiđeš u referadu i teta ti lupi žig, sekunda poslajel ovo vrijedi i za izvanredne?! ja isto nisam imala pojma :/
da i za izvanredne,nakokon položenih svih ispita iz prve godine dobi se štambilj i nakon položenih svih ispita iz druge godine dobi se štambilj gore u referadi gdje se prijavljuju ispitijel ovo vrijedi i za izvanredne?! ja isto nisam imala pojma :/
neće poništitpoložila sam već 4 ispita s 2. godine, ziher mi neće poništit te ispite?
ma neće ti poništit, tako ni ja nisam znala a imala položee ispite sa druge godinepoložila sam već 4 ispita s 2. godine, ziher mi neće poništit te ispite?
neće, gleda samo dali imaš položene sve iz prethodne godinepoložila sam već 4 ispita s 2. godine, ziher mi neće poništit te ispite?
redovno se može otkazat ako je to predviđeno ugovorom, a inače samo izvanredno, pa onda malo zakaj se može izvanredno otkazat i to...da pričaš nekaj i povezuješ...otkaz ugovora o radu na određeno vrijeme - jel tu dosta samo rec da se može otkazati ako je takva mogucnost otkazivanja predviđena ugovorom. Jel treba još šta?
na popisu nas je bilo 30-ak..naravno,nisu svi dosli..no kad je poceo ispit,i kak su ljudi padali jedan za drugim,jos ih je odustalo..ja sam bila medu onim koji su pali..izvlace se kartice..samo dvije..i ja osobno nisam znala..izvukla sam one udruge poslodavaca i radnika(to je tamo poslije eur.rad.vij.,tak da nisam bogzna ni ucila)i hrv.zavod za zaposlj..zar nitko više nije bio danas kod Gotovca na ispitu??? ajde ljudi podjelite s nama ostalima koji nismo imali hrabrosti danas izaći svoje dojmove :crazy:
kako si učila za ovaj ispit,koji princip?Dragi svi, evo ja položila kod Gotovca. :luxhello: Trema me prala ko nikad do sad, vjerojatno zbog dojma koji sam dobila čitajući stare postove. Za početak, profesor je zaista korektan, a atmosfera je čist OK. Postavio mi je puno pitanja nevezano za kartice i pitao me gotovo svaki zakon barem jedno pitanje; najviše podpitanja je bilo iz Zakona o radu.
Moje kartice su bile otkaz ugovora o radu; akt. vrijd. mirovine i usklađivanje mirovina, a ostala: predstavnik radnika u organu poslodavca; produžena primjena KU; viktimizacija; pridodani staž; nakanda tjelesnog oštećenja; rodiljni i roditeljski dopust; naknada pogrebnog troška; prava iz zdravstvenog osiguranja; naknada troškova prijevoza kod zdravstvenog osig. i još neka druga kojih se više ni ne sjećam.
Bile su dvije cure koje su slušale ispit pa apeliram na njih da stave pitanja.
Sretno svima dalje.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.