Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja mislim da svako ima svojejel zna netko dal profesori sami svatko za sebe radi te kartice sa pitanjima ili šta?
Ma nije bas da mozes birat, al mozes napisat ime profesora na prijavnicu, pa te onda teta iz referade, ako je moguce, stavi kod tog profesora. znam da su neki znali pisat za gradansko...Sta se moze birat?
da :happy:Narode jel se rotiraju profesori po rokovima?
za građansko se može, al za radno nisam sigurna moja frendica je jednom napisala Grgurev, al su je stavili kod Gotovca, tako da mislim da ne možene znam bas.Znam da sam ja pitala za gradansko i da me teta dobro nije upucala.Rekla je da ne mozeSta niko ne zna jel se rotiraju profesori?!
to su ti starosna mirovina, prijevremena itd.. IV. glava u mirovinskom zakonu, pise ti prava iz miroviskog osiguranjaako netko zna odgovor na pitanje KORIŠTENJE PRAVA IZ MO molim da mi malo pojasni, ili bar kaže di se u zakonu nalazi odg. malo me zbunjuje to pitanje
hvala :worshippy::worshippy:
e to znam, al pitanje je korištenje tih prava, a neznam na kaj se to odnosi, kaj tu moram reć za odgovor :confused2:to su ti starosna mirovina, prijevremena itd.. IV. glava u mirovinskom zakonu, pise ti prava iz miroviskog osiguranja
pa da kaj nije isto to?? :shocked:Zna li netko odg na pitanje: ˝Pravo na porodiljni dopust kod zene koja obavlja samostalnu djelatnost i nesamostalnu djelatnost-razlika?˝Sta nije isto? :/
u zakonu se cijelo vrijeme spominje pravo na rodiljni, roditeljski bla bla kod zaposlene ili samozaposlene osobe... ja isto mislim da je onda isto. moguće jedino da je razlika kod osobe izvan radnog sustava il nešto...Zna li netko odg na pitanje: ˝Pravo na porodiljni dopust kod zene koja obavlja samostalnu djelatnost i nesamostalnu djelatnost-razlika?˝Sta nije isto? :/
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.