Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da. probaj prijaviti na studomatu pa ces vidjeti da mozes.da li npr. mogu sada prijaviti taj predmet ako sma ga odslušala prošle akad,godine ali ga nisam mogla sad upisati u zimskom semestru?![]()
Nama je bio u 10h, piše se sat vremena.U koliko sati bude obicno pismeni i koliko traje?
Zadatak nije bio težak . Mislim da sam napisala OK. Vidjet ću kada dobijem ocjenu.Dragi kolege koji ste pisali kolokvij iz sluzbenickog prava-seminar,
Jeste zadovoljni zadatkom i kako ste napisali?
Pogledaj na Merlinu, mislim da bi tamo trebala biti sva literatura.Ima netko mozda ovu literaturu skeniranu za poslati?
- Pičuljan, Zoran; Pipunić, Sanda; Službeničko zakonodavstvo - zbirka propisa s uvodnim obrazloženjem; Novi informator (2008), str. 13-25
- Pičuljan, Zoran; Oblikovanje modernog službeničkog zakonodavstva, zbornik Hrvatska država i uprava: stanje i perspektive; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (2008), str. 325-335
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.