AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Službeničko pravo

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
I jedni onda u 10h, drugi u 17h...i to nema nikakve veze s vezom... Jer ih sve mora ispraviti za ujutro jer ne zna tko ce mu kad doći....

kristinap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Da li može neko tko je išao u grupu od 10h kod prof. Potočnjaka po rezultate napisati

dal je održavao usmeni dio ispita ili nam je dao ocjenu koju smo dobili na pismenom djelu ispita?

Unaprijed zahvaljujem.

vlatkap

Da li može neko tko je išao u grupu od 10h kod prof. Potočnjaka po rezultate napisati

dal je održavao usmeni dio ispita ili nam je dao ocjenu koju smo dobili na pismenom djelu ispita?

Unaprijed zahvaljujem.
oni koji su bili zadovoljni ocjenom je upisao, a tko je htio vise je odgovarao

Marinchy

Na ovom roku (u grupi koja je bila ujutro) su svi prošli i nitko tko je odg. nije dobio manju ocjenu, nego što je iz pismenog.
I može se kod prof. Potočnjaka dobiti 4 i 5 ako znate. :)

Katarina J

Imam nekih pitanja koja mi nisu bas jasna, pa ako netko tko zna može rastumačiti:
- koja je razlika između zapošljavanja stranaca i državljana trećih država
- kad se pita izvore službeničkog prava i utjecaj na službeničko pravo, tu treba nabrojiti izvore i objasniti svaki ili kaj?
- i vidjela sam da se zna pojaviti pitanje na pismenom pravne značajke službeničkog odnosa/ pravni položaj službenika ili tak nekaj/ razlika službeničkog i radnog odnosa, tu je isti odgovor na sva pitanja ?
hvala

Katarina J

Jel tko bio danas na ispitu, može pitanja?
Hvala.
1. radnopravna obilježlja službeničkog odnosa i objasniti svako te u čemuu je posebnost službeničkog odnosa
2. pretpostavke za prijam u službu i postupak
3. kategorizacija radnih mjesta i zašto je važna klasifikacija radnih mjesta
4. nešto tipa usporedba radnih odnosa državnih službenikA i te namještenika u tijelima jedinica samouprave
5. nešto s obvezama, odgovornostima službenika i namještenika ..
možda nisu tak bila formulirana a i mislim da je bilo još nekaj al sam zaboravila ..

bett

1. radnopravna obilježlja službeničkog odnosa i objasniti svako te u čemuu je posebnost službeničkog odnosa
2. pretpostavke za prijam u službu i postupak
3. kategorizacija radnih mjesta i zašto je važna klasifikacija radnih mjesta
4. nešto tipa usporedba radnih odnosa državnih službenikA i te namještenika u tijelima jedinica samouprave
5. nešto s obvezama, odgovornostima službenika i namještenika ..
možda nisu tak bila formulirana a i mislim da je bilo još nekaj al sam zaboravila ..
Puno hvala :) i javite kak je bilo na usmenom (ako će ga biti)

Katarina J

Kaj bi bio odgovor za ono pitanje iz pismenog, usporedba radnih odnosa državnih službenika i namještenika ? Tak nekak je glasilo pitanje

05052711

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
;)ne nego se pitanje odnosilo na pravne propise koje donose državni službenici i lokani sl.

Drage kolegice i kolege...ako neko ima trenutno pristup Merlinu ili mailu asistentici jer ja nemam bilo bi dobro poslati upit o sutrašnjem eventualnom usmenom.
Na stranicama katedre Radnog i socijalnog pod službeničko pravo piše:NAČIN ISPITIVANJA:pISANI ISPIT

S obzirom da su se na roku kod prof.Potočnjaka samo upisivale ocjene...bilo bi lijepo da se i ovoj grupi tako napravi.

Mišljenje?

Katarina J

Kolko znam prof. Potočnjak pita tko nije zadovoljan ocjenom s pismenog, pa pita tog studenta i mislim da je to okej. Možda će tak biti i sutra
:)

Katarina J

Da znam. Jel asist. rekla da će biti rezultati negdje objavljeni ili moramo doći u 8 ujutro da saznamo ?
Više nisam sigurna da sam dobro čula :D

mdrvari

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Rekla je asistentica da rezutati neće biti objavljeni, da cemo sutra ujutro u 8:00h znati rezultate.
Biti će prof.Piculjan i rekao je (kad je bio na predavanju) da ne pita usmeno ako smo zadovoljni rezultatom pismenog.
Dakle sutra u 8 ujutro, G 10 DV 2.

iiii po meni- pitanja su bila cudna, loša..kako hoćete

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks