hvala kolegice!Nisu, a vidim da je još otvoren i naš rok i onaj prije. Valjda će upisat ovaj tjedan.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
hvala kolegice!Nisu, a vidim da je još otvoren i naš rok i onaj prije. Valjda će upisat ovaj tjedan.
Hej ništa do nje nisam uspjela doć jer mi svi daju krivi broj telefona a mailom ni se ne da to sve opet tipkat...konzultacije su u podne pa mi je to nemoguća misija radi posla...uglavnom upisana mi je ocjena u studomatu konačno tak da se okrenem ljetnom roku za tu napomenu o kojoj pričaju u referadi...maraya.... šta si rješila?
I mene isto to zanima....Pozdrav ekipa
Da li za ovaj predmet treba nauciti cjelu knjigu onu sa katedre¿
Hvalaknjiga je odlična. nama je trebala samo ona. i nije uopće komplicirana.
Hvala za informacijuObjavili su teme mi smo odabrali javili se prof kseniji i ona je javila kad da dođemo.usmeno smo izložili samo i da ti ocjenu ali ti se to ne prizna ko ispunjenje seminarake obveze jer ne predajes rad pa ti u indeksu ne piše da je rad predan i prihvaćen. Mi smo ispunili tu obvezu na seminaru u drugom semestru
Hvalaadisfunkcija birokracije-prvo gledaš da sve funkcionira, sve je određeno pravilima, sve funkcionira savršeno, ponašanje službenika je savršeno, oni djeluju sukladno pravilima, načelima bla bla i ostalog.
Disfunkcije idu u obrnutim smjeru kada se prestane podvrgavati pravilima, odnosno pravila radi nekih okolnisti više ne vrijede, pa se javljaju ideje stečene nesposobnosti, kad službenik nije sposoban primjetiti neke promjene,okolnosti i situacije na koje nije pripremljen i profesionalne deformacije, u organizacijama se stvaraju neformalne strukture, odnosi među ljudima stvaraju određen oportuizam jer u birokratnskoj organizaciji sve je rutinizirano, vjera u pravila je čvrsta
eto tako bi ja to ukratko..što ne znači da je ispravno
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.