martina_sk
Administrator
ali su detaljnije. kolegica koja je bila na kolokvijima mi je rekla da nije baš dovoljno učiti samo prezentacije jer onda dosta toga još ispriča.pa bilješke i jesu na temelju tih prezentacija...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ali su detaljnije. kolegica koja je bila na kolokvijima mi je rekla da nije baš dovoljno učiti samo prezentacije jer onda dosta toga još ispriča.pa bilješke i jesu na temelju tih prezentacija...
Nikakvih novih obavijesti nema, pa prema tome kako je rečeno prije-tko hoće sutra usmeni neka dođe ujutro a tko sutra neće ili ne može(a ima minimalno 40 bodova iz oba kolokvija) taj će doći tamo 3-4.2. na usmeni kad bude redovni rok.I kaj sad sa sociologijom? Sutra bude usmeni, nebude?
a nama je prof. Grubišić rekla u pon na seminaru da nema šanse da bude usmeni u petak jer nije rok...i da joj se čini kako je prof. Kregar u, smjernicama koje joj je poslao mailom, naveo kako bi bio usmeni u pon u 16 sati... jao jao jao...Nikakvih novih obavijesti nema, pa prema tome kako je rečeno prije-tko hoće sutra usmeni neka dođe ujutro a tko sutra neće ili ne može(a ima minimalno 40 bodova iz oba kolokvija) taj će doći tamo 3-4.2. na usmeni kad bude redovni rok.
tak sam ja shvatio a mislim da sam dobro shvatio.
da znam sve te priče i sve je nejasno i tako će ostati do kraja očito, pa nek bude. Bitno da smo nas velika većina dobro napisali tj odlično napisali oba kolokvija.a nama je prof. Grubišić rekla u pon na seminaru da nema šanse da bude usmeni u petak jer nije rok...i da joj se čini kako je prof. Kregar u, smjernicama koje joj je poslao mailom, naveo kako bi bio usmeni u pon u 16 sati... jao jao jao...
nema druge nego čekat sutra
objavili su.
PISMENI ISPITI IZ PREDMETA SOCIOLOGIJA JAVNE UPRAVE
Održati će se u ponedjeljak 03. veljače 2014. u 16:00 sati. Dvorana i mjesto odrediti će se nakon zaključenja prijava (petak poslije 12:00 sati). Sve navedeno biti će vidljivo u studomatu.
Usmeni ispit i upis ocjena za studente koji kolokvijima imaju dovoljan broj bodova održati će se isti dan u 15 i 18 sati (slobodan izbor).
a ja baš htjela pitat jel to znači da ipak nećemo morati odgovarat svi?objavili su.
PISMENI ISPITI IZ PREDMETA SOCIOLOGIJA JAVNE UPRAVE
Održati će se u ponedjeljak 03. veljače 2014. u 16:00 sati. Dvorana i mjesto odrediti će se nakon zaključenja prijava (petak poslije 12:00 sati). Sve navedeno biti će vidljivo u studomatu.
Usmeni ispit i upis ocjena za studente koji kolokvijima imaju dovoljan broj bodova održati će se isti dan u 15 i 18 sati (slobodan izbor).
Svi smo morali odgovarat, oni koji su imali puno bodova mogli su si sami izabrat pitanje a ostalima je postavio jedno pitanjeEj ljudi jel bio tko danas na sociologiji odgovarat? kako je bilo?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.