AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sudska kontrola uprave

valentinak

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Danas je na predavanju za redovne rekla profesorica da je u utorak 24. Kolokvij i spominjala je da i izvanredni takoder pisu taj dan od 9.15 do 10, 4 pitanja. A za gradivo najbolje da joj mail posaljete i pitate...

Dobri Duh

????????????????????????????? Kako pišemo kada nismo još ni predavanja imali (mi izvanredni), a koja profesorica je to rekla?

To je vjerojatno za izvanredne, a ne za izvanredne seminariste

Tourniquet

jane doe.
????????????????????????????? Kako pišemo kada nismo još ni predavanja imali (mi izvanredni), a koja profesorica je to rekla?
To je vjerojatno za izvanredne, a ne za izvanredne seminariste
Ja fakat ne kužim o_O A ne može bit za izvanredne nikako jer nismo još imali predavanja, ni obična, a ni seminar. Kak je onda profa mislila? A i za nas seminariste piše na netu ovo zadnje da čekamo obavijest na kolokviju..

Isa

Ja fakat ne kužim o_O A ne može bit za izvanredne nikako jer nismo još imali predavanja, ni obična, a ni seminar. Kak je onda profa mislila? A i za nas seminariste piše na netu ovo zadnje da čekamo obavijest na kolokviju..
Ja se isto sležem s vama, kakav kolokvij za izvanredne seminariste sudske(otkazuju predavanja za izvanredne) koliko sam ja upućena dana je mogućnost izvanrednima da ispite daju preko kolokvija a ne seminar preko kolokvija.

Dobri Duh

Poštovana profesorice, da li je moguće saznati iz kojeg dijela gradiva će se polagati kolokvij za IZVANREDNE studente SEMINARISTE, koji je uvjet? (uz pisanje seminara) za polaganja seminarske obveze, a sve to u svrhu pravovremenog pripremanja učenja gradiva. Koliko shvatih za polaganje seminarske obveze potrebno je pohoditi predavanja za IZVANREDNE STUDENTE, predavanja za IZVANREDNE STUDENTE-SEMINARISTE, položiti kolokvij i naravno napisati seminar. Da li sam u pravu? Hvala.

Odgovor od M. Held je slijedeći: da u pravu ste

• Sviđa mi se
Reactions: Isa

Dobri Duh

Poštovane kolegice i kolege, kolokvij iz Sudske kontrole uprave održat će se u utorak 24. siječnja u 8.30 sati u Gundulićevoj u dvorani I, prizemlje.

Gradivo za kolokvij obuhvaća Zakon o upravnim sporovima, NN 20/10, 143/12, 152/14, 94/16 (tri pitanja) i Europsku konvenciju za zaštitu ljudskih prava i temeljnih sloboda s pripadajućim protokolima (jedno pitanje).

Kolokviju mogu pristupiti svi redovni studenti koji su pohađali predavanja te izvanredni studenti koji će prisustvovati predavanjima za izvanredne studente 23. i 24. siječnja.

Seminaristi iz Sudske kontrole uprave (i redovni i izvanredni) dužni su položiti kolokvij za ispunjenje seminarske obveze.

Predavanja za izvanredne studente održat će se u ponedjeljak 23. siječnja i utorak 24. siječnja od 17 do 21h u dvorani 5 u Ćirilometodskoj.

Dobri Duh

poprilično gradivo za učenje par dana uz druge obveze, mogli su na vrijeme obavijestiti, a ne par dana prije. Valjda će biti još kolokvija za ispunjavanje seminarske obveze

Ah ta organizacija!

Dobri Duh

Da li netko zna, da li se sada kada je otvoren rok na studomatu za prijavu seminara, uopće prijavljuje seminar ako se neće pristupiti kolokviju 24.01.17. a seminarski rad je napisan

Isa

Poštovana profesorice, da li je moguće saznati iz kojeg dijela gradiva će se polagati kolokvij za IZVANREDNE studente SEMINARISTE, koji je uvjet? (uz pisanje seminara) za polaganja seminarske obveze, a sve to u svrhu pravovremenog pripremanja učenja gradiva. Koliko shvatih za polaganje seminarske obveze potrebno je pohoditi predavanja za IZVANREDNE STUDENTE, predavanja za IZVANREDNE STUDENTE-SEMINARISTE, položiti kolokvij i naravno napisati seminar. Da li sam u pravu? Hvala.

Odgovor od M. Held je slijedeći: da u pravu ste[/QUOTE]

Ma ne vrhić:Dkoji odgovor od profesorice... Znači moram ići na predavanja (naravno za izvanredne) onda na seminar predavanja(jer di nisam gledala koji izborni uzimam)onda moram ići i na kolokvij da odgovoram(wtf) e da i još kolegice napišite seminar skoro ko diplomski...ma ne...:mad:

Tourniquet

jane doe.
Ma krasno, mi ćemo znači imat kolokvij, a nismo do tad ni pohađali sva predavanja za izvanredne o_O
A i mislim da ovo kaj je Turudić napisao na katedri za upis ocjene iz seminarskog kolokvija 24.1. u 14h, da se to ne odnosi na nas nego na pravnike jer nigdje nema oznake o kojem se predmetu radi.

ivanika

poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
odgovorila je da je kolokvij za izvanredne kada i za redovne studente 24.1. u 8,30
[DOUBLEPOST=1484837805,1484837704][/DOUBLEPOST]poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
odgovorila je da je kolokvij za izvanredne kada i za redovne studente 24.1. u 8,30

damir82

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
[DOUBLEPOST=1484837805,1484837704][/DOUBLEPOST]poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
Ako se položi kolokvij da li se onda na ispitnom roku ne piše pismeni nego se ide samo na usmeni i odgovara se ostatak gradiva ili?

adri01

Ako se položi kolokvij da li se onda na ispitnom roku ne piše pismeni nego se ide samo na usmeni i odgovara se ostatak gradiva ili?
Oslobadas se tog gradiva sa kolokvija i na pismenom i na usmenom( zus i konvencija) ali pise se pismeni i odgovara usmeno iz preostalog gradiva

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks