Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ja fakat ne kužim????????????????????????????? Kako pišemo kada nismo još ni predavanja imali (mi izvanredni), a koja profesorica je to rekla?
To je vjerojatno za izvanredne, a ne za izvanredne seminariste
Ja se isto sležem s vama, kakav kolokvij za izvanredne seminariste sudske(otkazuju predavanja za izvanredne) koliko sam ja upućena dana je mogućnost izvanrednima da ispite daju preko kolokvija a ne seminar preko kolokvija.Ja fakat ne kužimA ne može bit za izvanredne nikako jer nismo još imali predavanja, ni obična, a ni seminar. Kak je onda profa mislila? A i za nas seminariste piše na netu ovo zadnje da čekamo obavijest na kolokviju..
Ako se položi kolokvij da li se onda na ispitnom roku ne piše pismeni nego se ide samo na usmeni i odgovara se ostatak gradiva ili?poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
odgovorila je da je kolokvij za izvanredne kada i za redovne studente 24.1. u 8,30
[DOUBLEPOST=1484837805,1484837704][/DOUBLEPOST]poslala sam profesorici mail vezano uz kolokvij
odgovorila je da je kolokvij za izvanredne kada i za redovne studente 24.1. u 8,30
Oslobadas se tog gradiva sa kolokvija i na pismenom i na usmenom( zus i konvencija) ali pise se pismeni i odgovara usmeno iz preostalog gradivaAko se položi kolokvij da li se onda na ispitnom roku ne piše pismeni nego se ide samo na usmeni i odgovara se ostatak gradiva ili?
Hvala!Oslobadas se tog gradiva sa kolokvija i na pismenom i na usmenom( zus i konvencija) ali pise se pismeni i odgovara usmeno iz preostalog gradiva
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.