AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Sudska kontrola uprave

Josipa1980

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jel ima netko
3.Omejec, Jasna, Vijeće Europe i Europska unija: institucionalni i pravni okvir, Novi Informator, Zagreb, 2008., str. 43-59., 69-73., 113-123., 227-314.
5.Hartley, Trevor C., Temelji prava Europske zajednice, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci, Rijeka, 2004., str. 337-485.

skenirano da mi posalje? hvala
Pozz!Poslala sam ti priv. poruku u inbox.

Josipa1980

Ima netko da nije te sreće pa neće moći kolokvirati ispit kao i ja pa uči sve odjednom?
Mislim da sam pročitala na prijašnjim postovima za knjigu od Hartley Trevor da je zastarjela pa da li ste učili vi iz I. generacije ili ne? Isto vi koji sada možda spremate ispit imate kakve info o tome sa predavanja?
I knjiga od Omejec ? Učiti sve, pročitati?
Hvala unaprijed za bilo kakav info.

Silenius

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ima netko da nije te sreće pa neće moći kolokvirati ispit kao i ja pa uči sve odjednom?
Mislim da sam pročitala na prijašnjim postovima za knjigu od Hartley Trevor da je zastarjela pa da li ste učili vi iz I. generacije ili ne? Isto vi koji sada možda spremate ispit imate kakve info o tome sa predavanja?
I knjiga od Omejec ? Učiti sve, pročitati?
Hvala unaprijed za bilo kakav info.
Ja sam učila sve jer nisam htjela riskirati da me pita nešto što nisam učila. Nažalost manje sam se posvetila Konvenciji i ostalim zakonima, a više knjigama, ali na usmenom me je rešetala upravo to što sam manje učila, pa sam se izvukla s 2.

vlatkap

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Izvanredni studenti - seminaristi u četvrtak 11.12. u CM dogovor u vezi izrade seminara.

Obavijest je na webu, katedra za upravno pravo

ivera

Moze li mi netko, molimVas, staviti link od ove obavijesti za izvanredne seminariste jer nigdje to ne mogu naći. Hvala

ivera

Je, bila je vec sredinom prosinca, koliko sam vidjela.
Mene zanima sto je jos bilo receno na toj podjeli o samim seminarima i izlaganjima?

saga

Ako sam dobro razumio pismeni ispit ima 5 pitanja (2 ZUS, 1 UZUS i 2 iz europskog), kako ide sa bodovanjem?Koliko dugo traje pismeni ispit?Fala

uuu

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Dali je danas na predavanjima za izvanredne bilo još nešto riječi o seminaru? Šta trebamo donijet na seminar, osim seminarskog rada?

vesna.h.

Kolege izvanredni koji imate seminar iz sudske, jel trebamo prije mozda poslat seminar na provjeru kod asistentice ili je dovoljno da ga samo u pon. Donesemo na seminar?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks